- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в момиче, но не мога да и кажа
променливите са много, не знам откога са в клас, нито какви са им отношенията в класа. идеята е да не се държи като путка, ами да пробва и да види какво ще се случи. тази нагласа ще му помогне и занапред в живота.
аз дадох пример/предложение. той трябва да намери най-адекватния повод и начин да я заговори.Ами, ако не са в една посока? Трябва да я проследи ли? Представяш ли си как ще изглежда, ако той на училище не я заговоря, даже и във фейсбук може да я няма, но после няма проблем ей така след часовете да я следи.
съгласен съмИзобщо да не й казва! Ако тя усети, че той я харесва и е тъпа кифла (принцеста на класа както я описа грозния по-горе) най-много да му каже в лицето "Ew, ew, ew!"
той няма как да види това, ако не завърже контакт преди това. но някои хора просто не показват толкова явно, че харесват някого и той няма как да знае със сигурност. не знаеш за какъв човек става дума, така че най-сигурният вариант е просто да се запознаят и ако имат общи интереси, да отидат на някакво събитие или нещо от сортаВръзването на контакт не е повод за покани. Трябва най-малкото да види в поведението й, че тя му се слага по някакъв начин. (което едва ли е така)
защо я вкарвате в някакви противни стереотипи без дори да я познаватеТя, ако до сега не е общувала с него, а са от един клас, ако бърза да приеме ще е с някаква користна цел. Особено, ако иска да е популярна и зла като курвите от "Mean girls'.![]()