.

Виж резултатите на анкетата: Съдите ли хората по профилите им в социалните мрежи?

Гласували
7. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, често се случва

3 42,86%
  • Не, това не ме вълнува

2 28,57%
  • Понякога

2 28,57%
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Threaded View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ
    Това е така, ама само донякъде. Има хора, които няма нужда да познаваш, само от социалните мрежи може да разбереш, че не стават за нищо.
    Например? По какви критерии би преценил, че някой не става за нищо? Аз имах негативно отношение към тези, които вярват в простотиите за зодиите, примерно, докато не се сблъсках с изключения. Проблема в това е, че там има история на постовете, датираща от известно време назад и човекът може оттогава да се е променил.
    Цитирай Първоначално написано от Юнгинген Виж мнението
    Дигиталният еквивалент на това да поливаш трохите, които животът ти подхвърля.
    Лишеният от смисъл, поредно, лош навик на човека, човекът, за когото няма друг съдник, но той самият.
    Може да чувстваш погнуса, може да се ядосваш, но всичко това е дребна злоба, която расте от същия корен на нещата, които порицаваш.
    Нещата от живота са учудващо прости, но не и приведени в чорбата от несгоди, от която сърба Адамовият род, видиш ли, тя се посолява от дребнавост и арогантност, защото нито вкусът й, нито ароматът, видът, някога ще са достатъчни за човека.
    бахти дълбокомисления пост, човек, 3 пъти го чета и пак не съм сигурен дали съм схванал всичко
    като ударя някоя бира ще му дам шанс отново
    edit
    разшифровах го и съм съгласен
    Последно редактирано от nqmamNervi : 07-09-2018 на 18:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си