- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Работа от вкъщи?
Здравейте! Търся си работа, която да мога да практикувам от вкъщи, което ще трябва да рече, че трябва да е онлайн.
Какви идеи ви идват на ум? Аз веднага се сещам за онлайн маркетинг или нещо от сорта. Къде бихте ме посъветвали да търся и имате ли опит с нещо такова?
Така и така ще си губиш времето и явно си мързелив. Опитай с хазартни игри.
платен тролнякой форумен трол да каже как стоят нещата
майка ми е преводач, занимава се само с локализация последните години - 100 %онлайн.
във всякакви онлайн платформи има профили, знам една proz.com , мога да я питам при интерес ; още утре мога да я питам ;
и аз работя от вкъщи 100%, но не съм фриилансер в момента (в ИТ сектора).
други приятели/познати, пак в ИТ в същата или сходни фирми - инеженери, проджект мениджъри - стига да не се налага да си на място физически, някои компании са ОК да не ходиш в офиса.
има разни платформи тип upwork, guru и там има най-различни пък обяви , разгледай
един приятел се занимаваше с дроп шипинг, сега генерално с развиване на бизнес, мисля до голяма степен онлайн бизнес, прави и обучения
Последно редактирано от NomNomNom : 07-05-2018 на 22:32
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Авторът явно си търси нещо почасово домашно, ако питаш мен и щом дори не си е харесал от jobs.bg нещо измежду хилядите обяви за IT, а пуска тема в детски форум едва ли е и най-малко ориентиран точно в тази сфера, че да му даваш такива примери и подхвърляш смело термини като project manager. Повече би му свършило работа някаква оферта за сглобяване на химикалки от вкъщи.
Привет, приятели! Реших да драсна, за да споделя как се развиха нещата. След едно, така, стабилно търсене и дирене из форумите и омбисляне на варианти, се захванах с copy writing, като вече изпълних 5 проекта и прибрах около 200лв. Благодаря на всички и се надявам да ставам все по-продуктивен.![]()
Найс, помисли и за рекламни услуги. Лесно и бързо стават, пък и няма нужда от много труд за базово ниво. Само имай едно на ум относно следното. Парите, които получаваш като възнаграждение, без значение дали са с пощенски запис, наложен платеж, превод през Еконт, Спиди, ИзиПей, Ипей, банков превод и т.н. се броят от НАП като приходи. И хипотетично е редно да си ги отбележиш в годишната данъчна декларация и да бъдеш обложен с 10% върху тях. Това става дума, ако не си служител някъде разбира се и също така, ако нямаш нещо фирма и т.н. там е малко по-различно. Нз дали работиш тип като фрийлансър, като служител някъде или си имаш фирма, но само казвам. ;P
Също така, някои от твоите клиенти би могъл да поиска фактура, което не е мн добре, сеш се. Ппц, няма да тръгнат да те проверяват за малки суми, но ако почнеш да получаваш много често, риска нараства.