Е,имате ли я?Всеки ден все повече се убеждавам,че става все по-трудно да откриеш този човек,да го приемеш такъв,какъвто е. И от друга страна всичко това да бъде желано и споделено Да заслужиш доверието на някой,да го накараш да ти повярва и да оправдаеш това доверие,да спечелиш едно приятелство-на думи може да е лесно,но борим ли се наистина достатъчно,за да го изградим,да го заслужимСпоред мен няма нищо по - хубаво от едно женско приятелство.Всички знаем ,че две момчета не могат да бъдат толкова добри приятели,колкото две момичета,или поне според мен е така.
Оттук идва моят проблем,но не толкова искам да пиша за него,колкото просто да видя мнения за ?съществуването? на една наистина 'най-добра приятелка'.Боря се с всички сили да докажа,че въпросния човек може да разчита на мен не само в хубавите моменти,но най-вече в лошите.Но не ми се получава.Понякога като че ли ме приема,но и често съм отхвърлена.Баси,не знам защо въобще пиша за това,никой не може да ме разбере.Искам да я спечеля,искам едно приятелство,за което винаги съм мечтала и ще се боря,колкото е нужно.
Ако имате да споделите нещо ще се радвам да видя.