Цитирай Първоначално написано от despasito4 Виж мнението
Грозния, не знам на колко си години, а и на колкото да си трябва да се научиш, че ако моя начин на мислене е различен от твоя-не го прави грешен.
Твоят начин на мислене е грешен, защото не те е довел до успех, а не защото аз съм на друго мнение !
...не искам да категоризирам човека преди да го срещна.
Добре, ще задам същия въпрос, но по друг начин - как и по какво ще познаеш, че си срещнала подходящия?
Имам реална преценка за себе си- това, че не съм нито модел, нито квазимодо не значи, че съм обикновена до мозъка на костите-по-скоро естествена-нормално телосложение, ръст и въобще външен вид.
Така ли?! Защо тогава не ми отговори на този въпрос:
Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Не ми отговори на въпроса - досега някой мъж предлагал ли ти е да излизате?
Питам те вече за трети път ! Има две възможности:

1. Ако всичко ти беше наред, все някой мъж щеше да ти е предлагал, нали?! Ако ти е предлагал, защо си го отрязала? Защото е бил прекалено долен за благородна особа като теб ли?! Това означава, че си се надценила!

2. Ако никой не ти е предлагал, значи си непривлекателна и самооценката ти не е отговаря на истината!

Сега остава само да ми кажеш, кое от двете е твоят случай ! Все тая, и двете водят до едно - че имаш неадекватна преценка за това колко струваш .
Мъжът трябва да предлага най-първо сигурност, защото ако не е стабилен и отговорен-нито пари ще видиш, нито нищо от него. Жената-уют, защото нито вечно ще съм аз на 20, нито ти-трябва да може да създава семейство, да обича.
Пак клишета .
Жените не търсят сигурност и спокойствие, а пари и приключения, особено ако са по-млади. Жените са много по-склонни да се хванат с безотговорна, нацепена батка, отколкото със смотльо с малък но стабилен доход.
На моменти обаче си страшно вулгарен.
Така е мила, истината боли и това са го казали хора по-умни от мен!
"Чичака", а ти знаеш ли каква е била историята, какво съм преживяла, как боли,...
Разкажи ни тогава !
...няма ли утре и на теб да се случи..
Спокойно, няма - сигурен съм !
... най-вероятно съм по-голяма от теб
Не си - и в това съм сигурен !