- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да срещна бъдещата половинка?
paradosou, точно подобни коментари имах предвид-благодаря ти. Не че не разпознавам точно някой ако се закача с мен, а целта, т.е. дали го прави на шега, с приятелски чувства или с други....
Момчетата почти не се закачат с някоя "приятелски". Естествено, това не би следвало да се преекспонира, защото иначе се получават щуротии от сорта:
-Колко е часът?
-Обвързана съм и съм ВЕГАН!
;dd
Та да, както казах, тенденцията е да го правят, защото им харесваш като момиче. Общо-взето практични са и по-скоро няма да инвестират кой знае какво внимание, ако единствено им се струваш приятна компания. На шега също не би трябвало да се случва често, не сте на по 16-17, че да е някаква тръпка да си създавате забавлението точно така ~ при положение, че има безброй други весели неща, които поне не изглеждат инфантилно.
А и не би трябвало да задълбаваш и да се опитваш да отгатнеш каква е целта; това, ако е прекалено, само ще ти ощети спонтанността, ще те направи скована и... абе просто е ненужно философстване. Разбира се, не казвам да правиш всичко супер безразсъдно, да не се опитваш да постигнеш някакъв по-широк поглед на ситуацията и т.н. Казвам, че ще е добре да си развиеш социалните умения, което включва и флирт уменията/улавянето на реален интерес - вероятността е това да не стане, или поне не колкото искаш, в случай, че седиш и анализираш "Ама той е с много свободно и шеговито отношение, ако ме харесваше, сигурно нямаше да е така, а щеше да е по-обран и да се вълнува повече"...