.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Има но са много малко .
    Повечето са такива и затова трябва някой да им обясни какви са.
    Това не са лични нападки, а факти.
    Истината боли, но кво да направя ?!
    А как си представяш да делиш жилище, легло и живот с един и същ човек да кажем 20 или повече години ?!
    Значи на тебе връзката ти е само за чукане и размяна на подаръци, а?
    След предишния ти пост мисля че ти би се развела след 3 месеца брак.
    Значи ли това, че даваш само на мен да те наричам "мила", а мила ?
    Признай си най-после, че българския не ти е 1ви език и за това вместо да прочетеш и разбереш какво ти се казва, ти се налага да интерпретираш както ти падне.

Само ми е интерсно освен секс, друго в главата ти има ли, че го намесваш в почти всеки свой пост... егати жалката работа
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Признай си най-после, че българския не ти е 1ви език и за това вместо да прочетеш и разбереш какво ти се казва, ти се налага да интерпретираш както ти падне.
    Мила, езиковата ми култура е на светлинни години над твоята . Избрала си крайно неподходящ начин да ми кажеш че завиждаш !
    Само ми е интерсно освен секс, друго в главата ти има ли, че го намесваш в почти всеки свой пост... егати жалката работа
    Така ли?! В моята глава било само секс?! А в твоята?!
    Връзките на работното/учебното място са изключително неподходящи, не е никак полезно да си с някого 24/7. Омръзвате си, разговирите ви рано или късно ще се сведат само до битовизми и какво се случило на работа, а след време и за това няма да си говорите, а липсата на комуникация неименуемо води до раздяла. От там накъде? Търсите си друга работа ли, за да не се гледате всеки ден?
    Кажи ти колко често и с каква цел се виждаш с приятеля си?
    Как си представяш да живееш заедно с някого?
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А как си представяш да делиш жилище, легло и живот с един и същ човек да кажем 20 или повече години ?!
    Значи на тебе връзката ти е само за чукане и размяна на подаръци, а?
    Твърде тенденциозно подмина тези въпроси мила ! Недей така - излиза че за теб връзката служи само за приятно изкарване и запълване на свободното време .
    Ако мислиш, че това е сериозна връзка, доста си се объркала.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Incel
    Мила, езиковата ми култура е на светлинни години над твоята . Избрала си крайно неподходящ начин да ми кажеш че завиждаш !
    Ако това беше така, нямаше да има нужда да го казваш, то щеше да си личи. Все пак тук се комуникира писмено и се вижда кой умее да се изразява и да разбира български и кой не. При теб определено "четене с разбиране" куца. Преиначаваш си някакви неща и после ги твърдиш като факти. Пример:
    Цитирай Първоначално написано от Incel
    Така ли?! В моята глава било само секс?! А в твоята?!
    Кажи ти колко често и с каква цел се виждаш с приятеля си?
    Как си представяш да живееш заедно с някого?
    Твърде тенденциозно подмина тези въпроси мила ! Недей така - излиза че за теб връзката служи само за приятно изкарване и запълване на свободното време .
    Ако мислиш, че това е сериозна връзка, доста си се объркала.
    Виждаме се почти всеки ден, и всеки уикенд сме заедно. Говорим си, готвим си, излизаме по разходки, паркове, пътуваме до близки и далечни градове, виждаме се с приятели, гледаме филми.
    Как си представям да живея с него? Прекрасно, ето как. Не съм на 14-18-20, имам ясна представа какво искам от този живот и какви качества търся у човека до себе си, както и ми е ясно какво мога аз да му дам (отново не говоря за секс). Той е човека с когото можем да си говорим с часове и никога не ни омръзва. Не си мълчим почти никога, винаги имаме теми за дискутиране- работния ден, статия която сме прочели, нещо което ни се е случило преди време и за което сега сме се сетили, цели, емоции, чувства, книги, мечти, you name it.
    И след 50 години пак с него се виждам, само се надявамЕ до тогава семейството ни да е по-голямо, а не тричленно като сега
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си