Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
Признай си най-после, че българския не ти е 1ви език и за това вместо да прочетеш и разбереш какво ти се казва, ти се налага да интерпретираш както ти падне.
Мила, езиковата ми култура е на светлинни години над твоята . Избрала си крайно неподходящ начин да ми кажеш че завиждаш !
Само ми е интерсно освен секс, друго в главата ти има ли, че го намесваш в почти всеки свой пост... егати жалката работа
Така ли?! В моята глава било само секс?! А в твоята?!
Връзките на работното/учебното място са изключително неподходящи, не е никак полезно да си с някого 24/7. Омръзвате си, разговирите ви рано или късно ще се сведат само до битовизми и какво се случило на работа, а след време и за това няма да си говорите, а липсата на комуникация неименуемо води до раздяла. От там накъде? Търсите си друга работа ли, за да не се гледате всеки ден?
Кажи ти колко често и с каква цел се виждаш с приятеля си?
Как си представяш да живееш заедно с някого?
Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
А как си представяш да делиш жилище, легло и живот с един и същ човек да кажем 20 или повече години ?!
Значи на тебе връзката ти е само за чукане и размяна на подаръци, а?
Твърде тенденциозно подмина тези въпроси мила ! Недей така - излиза че за теб връзката служи само за приятно изкарване и запълване на свободното време .
Ако мислиш, че това е сериозна връзка, доста си се объркала.