.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Влюбен съм в момиче, но не мога да и кажа

Влюбен съм в момиче от моя клас, но не мога да и кажа, защото тя постоянно е заобиколена от приятелите си. Какво да правя?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Значи ти не си част от приятелите ѝ !
    С други думи си никой и тя не те поглежда! Откажи се от нея, няма какво да ѝ казваш, тя на теб - също. Най-много да те отреже и после да разкаже на приятелите си и да се посмеят дружно на твой гръб !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Повече от фен
    не го слушай този отгоре
    по-добре опитай, вместо по-късно да се чудиш какво би станало, ако беше опитал
    опитай да завържеш разговор с нея (примерно след даскало като се прибирате), не ѝ казвай директно, че я харесваш
    или я питай за някое домашно/урок
    така след като сте завързали някакъв контакт, я покани да се видите някъде и от там насетне зависи от теб
    ако те харесва - ще иска да общува с теб и ще приеме предложението ти (стига да не е прекалено странно), ако ли не - има и други момичета
    Последно редактирано от nqmamNervi : 07-02-2018 на 17:53

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    не го слушай този отгоре
    опитай да завържеш разговор с нея (примерно след даскало като се прибирате), не ѝ казвай директно, че я харесваш
    така след като сте завързали някакъв контакт, я покани да се видите някъде и от там насетне зависи от теб
    ако те харесва - ще иска да общува с теб и ще приеме предложението ти (стига да не е прекалено странно), ако ли не - има и други момичета
    Абе ти не виждаш ли, че авторът е "непопулярен" (смотльо) и се е захласнал по "принцесата" на класа ?! Не виждаш ли, че той не е част от нейните приятели?!
    Ако беше вървежен пич, изобщо нямаше дори да идва тук и да пише тая тема.

Съжалявам че го казвам толкова директно, но нямам друг избор да противодействам на наивността която внушаваш на автора!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Абе ти не виждаш ли, че авторът е "непопулярен" (смотльо) и се е захласнал по "принцесата" на класа ?! Не виждаш ли, че той не е част от нейните приятели?!
    Ако беше вървежен пич, изобщо нямаше дори да идва тук и да пише тая тема.

Съжалявам че го казвам толкова директно, но нямам друг избор да противодействам на наивността която внушаваш на автора!
    и това го "видя" от 2 реда ли?
    вкара си негативния филм без дори да знаеш каква точно е ситуацията (както обикновено)
    този спор сме го водили, няма смисъл, имаш коренно противоположна гледна точка на моята
    нагласата "по-добре да пробвам и да разбера дали ще се получи и да си взема поука, ако не се" е по-успешна от "няма смисъл да пробвам каквото и да е, по-добре да стоя и да обвинявам жените/гените си/илюминатите"

Град
    София
    и това го "видя" от 2 реда ли?
    Написаното от автора е напълно достатъчно да направя този извод и той е верен!
    Това че ти не схващаш за какво става въпрос си е изцяло твой проблем.
    нагласата "по-добре да пробвам и да разбера дали ще се получи и да си взема поука, ако не се" е по-успешна от "няма смисъл да пробвам каквото и да е, по-добре да стоя и да обвинявам жените/гените си/илюминатите"
    Това което препоръчваш е като нагласата да се играе хазарт - "ако не си пусна фиш, няма да спечеля". Ти не вземаш под внимание вероятностите и изгледите за успех и да даваш такива съвети на други хора е безотговорно !

Истинската проверка за това кой е крив и кой е прав ще дойде от автора - ако отиде да я зарибява и тя го отреже, значи че аз съм бил прав! Ако станат гаджета, значи ти си бил прав (но това няма да стане и ти го знаеш)!

Супер фен Аватара на TrollFactory
    не го слушай този отгоре
    nqmamNervi, я ни кажи какви действително смяташ, че са му шансовете на автора след като са от един клас с мацката и вероятно тая до сега години наред му е обръщала точно 0 внимание?

опитай да завържеш разговор с нея (примерно след даскало като се прибирате)
    Ами, ако не са в една посока? Трябва да я проследи ли? Представяш ли си как ще изглежда, ако той на училище не я заговоря, даже и във фейсбук може да я няма, но после няма проблем ей така след часовете да я следи.

, не ѝ казвай директно, че я харесваш
    Изобщо да не й казва! Ако тя усети, че той я харесва и е тъпа кифла (принцеста на класа както я описа грозния по-горе) най-много да му каже в лицето "Ew, ew, ew!"

А ако не е зубърка?

Връзването на контакт не е повод за покани. Трябва най-малкото да види в поведението й, че тя му се слага по някакъв начин. (което едва ли е така)

Тя, ако до сега не е общувала с него, а са от един клас, ако бърза да приеме ще е с някаква користна цел. Особено, ако иска да е популярна и зла като курвите от "Mean girls'.
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-05-2018 на 13:01

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    nqmamNervi, я ни кажи какви действително смяташ, че са му шансовете на автора след като са от един клас с мацката и вероятно тая до сега години наред му е обръщала точно 0 внимание?
    променливите са много, не знам откога са в клас, нито какви са им отношенията в класа. идеята е да не се държи като путка, ами да пробва и да види какво ще се случи. тази нагласа ще му помогне и занапред в живота.
    Ами, ако не са в една посока? Трябва да я проследи ли? Представяш ли си как ще изглежда, ако той на училище не я заговоря, даже и във фейсбук може да я няма, но после няма проблем ей така след часовете да я следи.
    аз дадох пример/предложение. той трябва да намери най-адекватния повод и начин да я заговори.
    Изобщо да не й казва! Ако тя усети, че той я харесва и е тъпа кифла (принцеста на класа както я описа грозния по-горе) най-много да му каже в лицето "Ew, ew, ew!"
    съгласен съм
    Връзването на контакт не е повод за покани. Трябва най-малкото да види в поведението й, че тя му се слага по някакъв начин. (което едва ли е така)
    той няма как да види това, ако не завърже контакт преди това. но някои хора просто не показват толкова явно, че харесват някого и той няма как да знае със сигурност. не знаеш за какъв човек става дума, така че най-сигурният вариант е просто да се запознаят и ако имат общи интереси, да отидат на някакво събитие или нещо от сорта
    Тя, ако до сега не е общувала с него, а са от един клас, ако бърза да приеме ще е с някаква користна цел. Особено, ако иска да е популярна и зла като курвите от "Mean girls'.
    защо я вкарвате в някакви противни стереотипи без дори да я познавате

Супер фен Аватара на dexofen
    Не ги слушай тези. Привлечи я с нещо. Накарай я да бъде зависима от теб в нещо, например може да е домашно или контролно и т.н. После я покани да хапнете някъде. Не си казал обаче на колко си и не знам какво конкретно да предложа. Отвори дневника на класа или бележника й и виж кога е родена и къде живее. Можеш да и изпратиш цветя или картичка. Също можеш да я издебнеш до тях някой път ужким, че случайно си попаднал до тях и да вървите заедно към дскл.

Град
    София
    променливите са много, не знам откога са в клас, нито какви са им отношенията в класа.
    Ти не знаеш, защото толкова ти разбира главата. Не можеш да правиш елементарни изводи от елементарна информация, което говори за липса на опит. Ситуацията отдавна е ясна!
    ... ами да пробва и да види какво ще се случи. тази нагласа ще му помогне и занапред в живота.
    В живота, наивността винаги и само може да пречи! Трябва да излезеш от приказките!
    Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Накарай я да бъде зависима от теб в нещо, например може да е домашно или контролно и т.н.

Това е най-тъпото възможно нещо ! Тя ще го използва да ѝ пише домашните и изкарва контролните, и той ще получи само лъжи, празни обещания, а накрая и подигравки!
    При една такава "зависимост", я помисли кой е зависимият всъщност?! На кой ще му пука повече, ако зависимостта се прекрати? Кой ще е готов да направи повече жертви и отстъпки за да продължат тези отношения - тя или той?!
    Ти да не мислиш, че тя е примряла някой да ѝ пише домашните?! Пичът ще е готов на всичко (като кученце) за една целувка, която дори няма да получи!
    Истинската зависимост идва от парите - ако той може да я заведе на екзотична екскурзия или да ѝ купи кола, но преди това тя ще трябва да вдигне краката! И ще го направи!

Супер фен Аватара на TrollFactory
    променливите са много, не знам откога са в клас, нито какви са им отношенията в класа. идеята е да не се държи като путка, ами да пробва и да види какво ще се случи. тази нагласа ще му помогне и занапред в живота.
    Човекът трябва да си знае възможностите! А ти го пришпорваш да се излага пред класа си. Явно са от доста време в един клас, най-малкото, защото авторът не е първокласник и едва ли това е "новото момиче" в класа. Тая не му е обръщала никакво внимание и той ни в клин, ни в ръкав ще отиде да й се представи. Едва ли щом тя не го познава е героя в класа.

той няма как да види това, ако не завърже контакт преди това. но някои хора просто не показват толкова явно, че харесват някого и той няма как да знае със сигурност. не знаеш за какъв човек става дума, така че най-сигурният вариант е просто да се запознаят и ако имат общи интереси, да отидат на някакво събитие или нещо от сорта
    Пак се повтаряме тук. По описанието на автора, тя си има приятели, които я наобграждат и той не може да се добре до нея. Те дори не са негови приятели, иначе щеше да каже "приятелите ни". Следователно е някакъв аутсайдер, а тя е свръх popular. Нямат нито общи приятели, нито комуникират в час. За толкова време все е можело да седне зад нея в час и да е имало повод да му обърне някакво внимание, но и това не е станало. За нея той не съществува.

защо я вкарвате в някакви противни стереотипи без дори да я познавате
    Всички хора влизат в стереотипи. Не е трудно на тая да й схванеш спатиите.
    Не ги слушай тези. Привлечи я с нещо. Накарай я да бъде зависима от теб в нещо, например може да е домашно или контролно и т.н.
    И с кво ще я направи зависима? Тя може да преписва от всеки, виж колко приятели си има.

После я покани да хапнете някъде.
    Сега остава да кажеш и как той трябва да й плаща сметката...

Не си казал обаче на колко си и не знам какво конкретно да предложа.
    За такива проблеми и тема предполагам, че е под 15.

Отвори дневника на класа или бележника й и виж кога е родена и къде живее. Можеш да и изпратиш цветя или картичка. Също можеш да я издебнеш до тях някой път ужким, че случайно си попаднал до тях и да вървите заедно към дскл.
    Айде сега психо трилърите... С тия съвети момичето ще почне да излиза от тях само, ако има лютив спрей...

Какво съвпадение. В същата ситуация съм само, че аз съм момичето в случая. Знаеш ли, може и да греша но като прочетох темата и веднага си помислих, че ти си момчето което харесвам, но не съм казала на никого и той няма представа за това, но аз знам че той също ме харесва и не знае как да ми каже. Ако си ти, задължително пиши на момичето, но дори да не си ти, пак трябва да го направиш защото иначе ще се чудиш какво е можело да стане. Не е задължително да и признаваш веднага, просто и дай знак и всичко ще се нареди така както трябва. Късмет.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си