Значи....ще започна от това че съм на почти 15. Та проблема е,че като съм легнал или седнал,и като стана ми се завива свят,леко ушите ми заглъхват(понякога) и погледа ми се замъглява... Гледах в нега и пишеше за проблеми подобни на този свързани с резка промяна на кръвното. Отидох на изследвания и резултата беше ОК! Та... да се тревожа ли или?
Отиди на лекар. Само той може да каже какво точно става.
От колко време ти се получава така? Това вероятно е ортостатична хипотония. Виж си изследванията свързани с водно-солевия баланс. Пиеш ли достатъчно вода? Хемоглобинът ти как е? Наскоро да си дарявал кръв? По-често ли ти се случва, когато е горещо?
P.S. Как ти е пулсът когато станеш така ? Измери го и кажи. Някакви лекарства да пиеш или добавки?
Последно редактирано от dexofen : 07-06-2018 на 23:06
^медицина ли учиш? <3
Да, изследвай си елекролитите и кръвната захар. Мери си кръвното когато си ок и като ти стане зле. Спазваш ли някакви диети?
И на мен ви прилича на ортостатична хипотония. Не се залежавай много, храни се добре и всичко ще е ок.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Последно редактирано от dexofen : 07-07-2018 на 23:11
Предполагам dexofen е най-близо! Горе-долу от 1 - 2 месеца ми е така. Наще постоянно ми се карат че не пия вода достатъчно. Не съм дарявал кръв,а и май е свързано с отвратително топлото време. Моите притеснения бяха за някой тумор в мозъка - СЕРИОЗНО,но най-вероятно няма нищо такова! Мерси за отговорите!
П.С. - Като ям нещо или като пия нещо сладко - компот или сок се оправям!![]()
Последно редактирано от Alexander1022 : 07-08-2018 на 22:37
Дишай през корема легнал докато не ти се замае главата, сериозно, просто дишай, учудващо е колко често забравяме да го правим.
По написаното ми стана ясно, че имаш проблем с вестибуларния апарат. При мен е същото. Но все пак иди на лекар най-добре, за да си сигурен.
Supernatural is the best series FOREVER !!!
Кръвната ти захар как е? Изпитваш ли силно чувство на глад, когато ти се получава това?
Ако изключим опцията за хипогликемия, остава да ти пада кръвното от горещото време и дехидратация.
Не е никакъв тумор спокойно. Интересно, че повечето, които питат за някакъв здравен проблем, първото нещо дето им идва на ум е тумор.![]()