Първоначално написано от
tori
Защо не се захванете да тичате на някой стадион? В София, когато живеех за малко, ходех да тичам на стадиона на НСА - достъпен е за външно ползване и ми беше на 10-15 мин пеша. Имаше и достатъчно място да се правят упражнения за разгряване, имаше място да си оставиш телефона/мп3то и най-големия плюс - навън е и хем е слънчево, хем дишаш малко по-чист въздух, отколкото във непроветрена зала или фитнес. А и настилката е добра, така че не си ебаваш майката по паркове и алеи.
Изобщо е добре да си навън, това ми е мисълта. Спортно ориентиране има, което пак е хубаво, щото си навън. Планинарство, плуване...
А ако имаш и приятели, където да се захванете заедно, поне не си сама и можете да използвате тая енергия, където сега я ползвате да си търсите оправдание, за по-адекватното надъхване един-друг. А и ако си вземате гаджетата, секса след тфенировка е доста по-приятен.
Пък ако имате някой с кола, може да си организирате и ходене по планините сами - Мусала примерно е приятна за изкачване, Рилските езера са красиви, Орлово око ама не с джип, ми пеша... Тези места ще ви надъхват с гледка, освен да ви вадят от вас. И дори не са кой знае каква инвестиция. Въпросът е да не се вреш някъде да дишаш лайна, а да си навън, докато е добро времето и позволява.