.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Проблем

Проблем

На 18 години съм и имам приятелка от доста време но когато правим секс аз свършвам много бързо 3-4 минути .. кажете ми какво мога да направя някакви съвети техники или нещо което би ми помогнало предпочитам ако кма вариянт да е без хапчета или някакви лекарства и тем подобни .. но в краен случай бих прибегнал и към тях ..

anonymous1043668
    Guest
    Не прави секс превъзбуден. Също така не бързай. Само това мога да те посъветвам...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fortex Виж мнението
    На 18 години съм и имам приятелка от доста време но когато правим секс аз свършвам много бързо 3-4 минути .. кажете ми какво мога да направя някакви съвети техники или нещо което би ми помогнало...
    Най-старото, просто, евтино и изпитано средство е да си удариш една бърза чикия 2-3 часа преди да правите секс с твойта.
    След това ще свършиш доста по-бавно.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Повторението е майка на знанието...и на други неща
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Най-старото, просто, евтино и изпитано средство е да си удариш една бърза чикия 2-3 часа преди да правите секс с твойта.
    След това ще свършиш доста по-бавно.
    Дам, това е най-ефективно и най-просто като опция.
    Др. вариант е да ползваш нещо от типа на дюрекс перформа. В тази серия Перформа в лубрикантите и презервативите има бензокаин, който като локален анестетик понижава повърхностната чувствителност на кожата, сиреч пишока ти няма да усеща толкова много от стимулацията.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Кви ли не глупости му предложихте, но не и най-доброто... :д за орален да сте чували? Ако не сте - сменяйте гаджетата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си