Цитирай Първоначално написано от nillkin1 Виж мнението
Мислиш ли,че съм изпуснал момента... :/
Категорично, да. А ако изпуснеш момента, жените бързо, бързо премислят варианта (факт е, че те толкова бързо си сменят настроенията, че няма как да усетиш даже кога е станало) дали да са с теб и премислят над много други варианти като накрая съвсем друга муха им е в главата и докато се усетиш вече си падат по друг...

Първоначално се разминавахме като пътни знаци, до като не дойде момент в който именно тя ме заговори за нещо.. "Внимавай ще се удариш...." в следващите няколко минути ме разпитва как се казвам, на колко съм.. и така.. от тогава все повече и повече си говорим..
Ето това е било момента да й зададеш въпроса "Имаш ли си приятел" (дори и да знаеш, че си няма), за да разбереш каква е почвата. Задаваш ли само въпроси неизяваващи никакъв сексуален интерес от твоя страна (защото си срамежлив) може да пробудиш единствено същото и от другата страна. Разговорът е понякога като огледало, ти трябва да го водиш натам, където искаш, за да видиш (получиш) това, което искаш.

В началото,честно казано нито съм се интересувал,нито съм я познавал.. но малко по-малко с разговорите и действията и стана някак си симпатична.. Писах и няколко пъти, шегички бъзици, но не съм свикнал с онлайн свалките и оставих само като се засичаме така случайно.
Не си мисли, че чатовете я карат наистина да се смее като ти отговаря ей така: " " Изобщо не знаеш дали не си просто един от 4-мата, с които си пише в този момент. Наблягай на това да каниш момичетата провокирайки интереса им с нещо, а не само с пускането на лафове в чата. От чатове спомени няма.

На няколко пъти ми намекваше,че ще ходи да се разхожда (сутрин/вечер) до една близка хижа в планината(4-5км) и като я питах сама ли? и тя ами да? След седмица две пак ми казва,че после ще ходила там и там.. и след секунда две: Да знаеш,че само на теб съм казала и ако се изгубя да ме имаш изпредвид :ДД

- да ли това не е бил момента да нахално да и предложа компанията си? но аз съм си такъв и не знам да не би да и досаждам.. мразя да се натрапвам на хората..
Тя си те е поканила на хижа, защо й е да ходи сама, че чак и да преспива сама в гората? Да не би да е страшна природолюбителка? Ти си прави сметката сега...

Сега като се замисля, май е трябвало ам ах тъпа картуна..
Нищо, за другия път да си знаеш!