Цитирай Първоначално написано от MAlkochoweche Виж мнението
Бъди нахален , навсякъде ше се нагледаш на някакви хем надъхани хем пълни отрепки със страхотни приятелки и ау ... почнете ли много да си пишете и да си споделяте някакви тъпотии толкова отишъл си фреендзоонат, .. почвате да излизате (ако и тя има желание) ларшите си споделяте си някакви неща ау и ако се получат нещата се получават ако не както са го казали хората риба в реката бол... , ама излизаш надъхан и без да се сдухваш и ау не ти трябват готови реплики и ау... щот няма и да ги използваш в последствие... и женско надуши ли че те е страх и нямаш смелост да признаваш и ау .. до там си ... пробвай , може да не стане с първата втората .. , ше трупаш опит и ше стане.. . както с всяко нещо с опит иначе мацката ако имаш сериозни чувства гледай да я забравиш с др мацка или ау... или ако не си толкова сериозен дружи си с нея ау и без тва си в зоната.. можеш да ти направи реклама пред някоя нейна приятелка и да намажеш ...
Благодаря ти за коментара, наистина вече няма смисъл какво да се опитвам с нея, стига толкова, изпуснал съм момента и толкова.

Напълно ще я премахна... в зони и прочие не обичам да съм, между мъж и жена приятелство аха трудно да стане/винаги някой иска повече от другия/, по-добре далеч.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Категорично, да. А ако изпуснеш момента, жените бързо, бързо премислят варианта (факт е, че те толкова бързо си сменят настроенията, че няма как да усетиш даже кога е станало) дали да са с теб и премислят над много други варианти като накрая съвсем друга муха им е в главата и докато се усетиш вече си падат по друг...

Ето това е било момента да й зададеш въпроса "Имаш ли си приятел" (дори и да знаеш, че си няма), за да разбереш каква е почвата. Задаваш ли само въпроси неизяваващи никакъв сексуален интерес от твоя страна (защото си срамежлив) може да пробудиш единствено същото и от другата страна. Разговорът е понякога като огледало, ти трябва да го водиш натам, където искаш, за да видиш (получиш) това, което искаш.

Не си мисли, че чатовете я карат наистина да се смее като ти отговаря ей така: " " Изобщо не знаеш дали не си просто един от 4-мата, с които си пише в този момент. Наблягай на това да каниш момичетата провокирайки интереса им с нещо, а не само с пускането на лафове в чата. От чатове спомени няма.

Тя си те е поканила на хижа, защо й е да ходи сама, че чак и да преспива сама в гората? Да не би да е страшна природолюбителка? Ти си прави сметката сега...

Нищо, за другия път да си знаеш!
Първо Благодаря и на теб,
- ДА и задам въпроса за приятел още в началото е Точно това което винаги оставям за по-нататък.. но вече още в началото ще си питам пък да се знае.. ама де..

-Наясно съм, че с чата файда няма, обаче нали ги знаеш какви са днешните всичко е в тоя Фб, ако има как да не го ползвам, ама ще изляза отстрани бахти " спрелия "

- За хижата тук е разковничето... или е трябвало яко да наглея,(ама тъпа картуна) как ще ми откаже в такъв случай, след като намеква,че е сама, Ах,че съм спрял.... пък има и другия вариант да ме помисли,че и вървя по - акъла, пак може да изляза мекошав....

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
Ами сигурно ти е предлагала дискретно да преспите заедно в хижата, ама ти си пропуснал момента. Ако бяхте спали заедно в хижата поне една нощ, щяхте много добре да се опознаете по най-бързия и съкратен начин. Може би щяхте много да си допаднете, поне в секса. А сетне и за останалите неща. Изглежда ти я привличаш като мъж и тя е готова да стане твоя близка приятелка. Да станете гаджета и ходите заедно. Изглежда тя е хлътнала по теб харесва те много и дори си представя интимни контакти с теб когато е сама в стаята си.
Малко ми звучи иронично твоето изказване,но както и да е.. Става въпрос за разходка(вместо кардио) не за преспиване, самата хижа не е това което си представяш в твоите фантасмагории...