.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    От друга пък страна какво се очаква да му напише като знае,че ще го види,а и четат още един тон хора,а са в неизяснени отношения? Кефиш ме ша ти звъннна пич,ли?
    Поинтересувай се като цяло какво и е мнението за приятелството между мъж и жена и ако не те е страх да не я загубиш като приятел я попитай директно дали те харесва като нещо повече.
    Стига си му давал празни надежди. Ако има нещо към него, няма да има нещо към друг и няма да я е страх да напише истината. Или пък ще му пише какво мисли на ЛС... Щом е написала това, нещата са повече от ясни, TrollFactory е прав.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Стига си му давал празни надежди. Ако има нещо към него, няма да има нещо към друг и няма да я е страх да напише истината. Или пък ще му пише какво мисли на ЛС... Щом е написала това, нещата са повече от ясни, TrollFactory е прав.
    Ти къде прочете,че има нещо към друг? Прочетох отново всички мнения на автора за да не съм пропуснал нещо,но явно на теб ти се е привидяло. Дали евентуално не е изпуснал момента не знам,но...да видим.

Представи си някои хора им е доста трудно да говорят за чувства особено в началото,когато може да ги е страх от отхвърляне или отсрещния човек да не се им се присмее и да ги гаври (особено пък при 17 годишните,което си е 11ти клас) или възползва от това си знание.

Първа го заговаря,интересува се за неща свързани с него,подхвърля му постоянно как щяла да ходи на хижата си натъртвайки едвали не как само на него го била споделила и,ако нещо станело той трябвало да я спасява. Сийнва му чата като не знае какво да пише повече,но пък като се сети нещо пак му пише и му пише по сто пъти на ден,веднага след като я попита е навита да я кара някога си на вилата и накрая бил ХУБАВ, умен,забавен приятелЧЕ. Забележи,дори не приятел,а приятелЧЕ. То точно между приятелЧЕТА какви хубави работи стават.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-14-2018 на 13:49
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Ти къде прочете,че има нещо към друг? Прочетох отново всички мнения на автора за да не съм пропуснал нещо,но явно на теб ти се е привидяло. Дали евентуално не е изпуснал момента не знам,но...да видим.

Представи си някои хора им е доста трудно да говорят за чувства особено в началото,когато може да ги е страх от отхвърляне или отсрещния човек да не се им се присмееи ги гаври (особено пък при 17 годишните,което си е 11ти клас) или възползва от това си знание.

Първа го заговаря,интересува се за неща свързани с него,подхвърля му постоянно как щяла да ходи на хижата си натъртвайки едвали не как само на него го била споделила и,ако нещо станело той трябвало да я спасява. Сийнва му чата като не знае какво да пише повече,но пък като се сети нещо пак му пише и му пише по сто пъти на ден,веднага след като я попита е навита да я кара някога си на вилата и накрая бил ХУБАВ, умен,забавен приятелЧЕ. Забележи,дори не приятел,а приятелЧЕ. То точно между приятелЧЕТА какви хубави работи стават.
    С това, че може да има друг имах предвид тази част от твоето мнение:
    От друга пък страна какво се очаква да му напише като знае,че ще го види,а и четат още един тон хора,
    В смисъл, ако не харесва друг, какво значение има, че ще каже нещо повече за него пред някакви хора?

Това, че първа го заговаря далеч не значи нищо! Може да ѝ е било скучно, може да иска да го държи за резерва, възможностите са много, за да ги изброявам всичките.

Колкото до приятелЧЕ-то... Аз досега не съм виждал жена, която да иска нещо общо с мъж и да го нарича приятелЧЕ. Е, аз не съм безгрешен, ама де да знам.

В смисъл, ако не харесва друг, какво значение има, че ще каже нещо повече за него пред някакви хора?
    Заради нещо такова например:
    Представи си някои хора им е доста трудно да говорят за чувства особено в началото,когато може да ги е страх от отхвърляне или отсрещния човек да не се им се присмее и да ги гаври (особено пък при 17 годишните,което си е 11ти клас) или възползва от това си знание.
    На нейните години може и да започнат бъзиците от съучениците и,че си имала гадже.
    Друг е въпроса,че дори и доста по възрастни хора дори и понякога във връзка не обичат да споделят за връзката си пред други хора и особено пък фейсбук приятели.

На мен например това не би ми било проблем и даже ми би било готино да го разглася. Виж,ако нямам връзка с дадена девойка,която харесвам и не съм сигурен на 100%,че ме харесва като гадже никога не бих го разгласявал и бих минал с номера за приятелчето,ако трябва да се търси някакво точно определение.

Това, че първа го заговаря далеч не значи нищо! Може да ѝ е било скучно, може да иска да го държи за резерва, възможностите са много, за да ги изброявам всичките.

Колкото до приятелЧЕ-то... Аз досега не съм виждал жена, която да иска нещо общо с мъж и да го нарича приятелЧЕ. Е, аз не съм безгрешен, ама де да знам.
    Всъщност като се замисля и аз 12ти клас имах едно такова прителче. Аз тичах тогава по една 9то-класничка дето само ми даваше знаци и после бягаше та нищо. Но нямах много очи за друга. Имаше обаче и една 8мо-класничка дето с приятелката си постоянно ме засичаха да ме заговаря,постоянно ме поздравяваше и много се нервеше като заговорех за другата девойка, а пък веднъж ме видя на една снимка с нея и ми се зафръцка защо с нея съм нямал снимка.И като бях наоколо изобщо не отчиташе един съученик,който леко я сваляше Та се стигна и веднъж до кафе с нея и няколко нейни приятелки инициирано от тях и докато се бъзикахме и ходехме натам прегърнати една от приятелките и се изпусна: Еее ти колко искаше да ходите на кафе сега ти се получи. Е, после не се наредиха баш както трябва нещата,та 1-2 седмици докато аз не я заговорих,че съм се поизложил ме подминаваше леко като пътен знак. Нищо не стана де,но до голяма степен и аз имах бая голяма вина. Друг е въпроса,че беше 91ви набор,а на мен долната граница ми беше 90ти. Е, обаче явно хората са прави,че и с възрастта прага се увеличава. В днешни дни дори 95ти набор не ми изглеждат хич малки.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Просто я каниш на кафе, трябва да бъдеш естествен и й кажи, че я обичаш и е всичко за теб, че сърцето ти не може да издържи без нея.
    Какви са тези съвети бе, пич? Да не сме 17 век? Девойката, ако чуе от някого, че сърцето му би се пръснало, ако този някой за първи път от ни в клин, ни в ръкав се е решил да й сподели, че я харесва и то точно по този начин, това ще й прозвучи най-малкото маниакално и ще го вземе за хахав, от който трябва да се пази.

Кажи ѝ това, което чувстваш просто.
    Разкриването на чувства в този стил "да си каже каквото чувства" е отчаян опит, защото нещата не се случват с молби на колене, а с действия. Забивките в 21 век не започват с романтични изповеди, а със смело сграбчване за задника на жертвата.

Човек не трябва да се страхува от чувствата си, особено ако те са чисти и искрени.
    Каква ти чистота и каква ти искреност. Не сме "едно време", когато ухажванията са ставали с цветя и поезия. На първа фаза в една връзка всичко е само секс, а за да го получиш трябва точна свалка с дръзки намеци по същество и НАВРЕМЕ, не с увъртания или надежди, че свалката ще стане в някакъв бъдещ момент, "когато се чувстваш готов". Пичагата е изпуснал момента и в общи линии ситуацията вече е кауза пердута. Тя го е пратила в 10-та глуха и даже не е на опашката наричайки го приятелЧЕ. Нека тези мнения се набият на очите на автора и той да престане да си губи времето.
    Аз досега не съм виждал жена, която да иска нещо общо с мъж и да го нарича приятелЧЕ. .

Всъщност явно само така изглежда,че се интересува и се интригува от мнението ми, обяснявам си го,че едва ли не си е запълвала времето с иначе така скучния за нея ден, видяла е в мен нещо което явно рядко се среща, това е,че съм искрен, не се правя на простак, не изпъквам с простащина, а напълно обратното.. е това ми е проблема,

не гледам към момичетата като към една единствена цел "Секса", а като нещо повече човек с който да споделям, да излизам, абе не ми е до едното ебане...( в прочем онзи ден виждам споделила някаква "картинка" в инстаграм точно с подобно описание, не му трябва на човек много, а човек с който да споделя,излиза, да се грижат един за друг.. ала бала..)

Явно доста греша,че се правя на много миролюбив и мил, но просто съм си такъв човек, стига да не се минават някакви граници,че фитила го паля моментално и милият става груб и то много груб, което като се замисля не много хубаво щото това са точно двете крайности.

С това, че може да има друг имах предвид тази част от твоето мнение:

Всъщност цялата история"въпрос/отговор си е изцяло анонимна и не показва кой го е написал, а само въпроса и от долу нейн отговор.

Не съм я засичал на живо от две седмици,а от три седмици не съм и писал директно и не виждам смисъл, след последния сийн и на другия ден да ми лафиш безпроблемно... и след това последното "приятелче" просто не искам да изглеждам смешен в ничий очи.

Ако имаше поне грам интерес освен дами лайква снимките, можеше да драсне един ред просто ей така от скука, явно всичко е било в моето съзнание.

Ти поне си стигнал до там, че тя има интерес да си пишете, а ако сте се и виждали, нещата са ти супер лесни. Просто я каниш на кафе, трябва да бъдеш естествен и й кажи, че я обичаш и е всичко за теб, че сърцето ти не може да издържи без нея. Кажи ѝ това, което чувстваш просто. Човек не трябва да се страхува от чувствата си, особено ако те са чисти и искрени.

Абе то "дъръ бъра 100 чадъра" да го изречеш, но такива думи изричат ли се просто ей така? пък квото сабя покаже след това, предполагам си го казал с ирония, но все пак тъй и тъй така ако ставаше бах маму.

Троллфактори е напълно прав, трябва да ми се набие в "тъпата" картуна и да си знам и за напред, обаче като е пълна с пеперуди как да стане толкос лесно, тъпото е когато хлътнеш и не знаеш защо не можеш да спреш и да кажеш бе мамка му, не си е заслужавало, обаче не можеш да обърнеш страницата и не можеш..

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от nillkin1 Виж мнението
    Всъщност явно само така изглежда,че се интересува и се интригува от мнението ми, обяснявам си го,че едва ли не си е запълвала времето с иначе така скучния за нея ден, видяла е в мен нещо което явно рядко се среща, това е,че съм искрен, не се правя на простак, не изпъквам с простащина, а напълно обратното.. е това ми е проблема,

не гледам към момичетата като към една единствена цел "Секса", а като нещо повече човек с който да споделям, да излизам, абе не ми е до едното ебане...( в прочем онзи ден виждам споделила някаква "картинка" в инстаграм точно с подобно описание, не му трябва на човек много, а човек с който да споделя,излиза, да се грижат един за друг.. ала бала..)

Явно доста греша,че се правя на много миролюбив и мил, но просто съм си такъв човек, стига да не се минават някакви граници,че фитила го паля моментално и милият става груб и то много груб, което като се замисля не много хубаво щото това са точно двете крайности.

Всъщност цялата история"въпрос/отговор си е изцяло анонимна и не показва кой го е написал, а само въпроса и от долу нейн отговор.

Не съм я засичал на живо от две седмици,а от три седмици не съм и писал директно и не виждам смисъл, след последния сийн и на другия ден да ми лафиш безпроблемно... и след това последното "приятелче" просто не искам да изглеждам смешен в ничий очи.

Ако имаше поне грам интерес освен дами лайква снимките, можеше да драсне един ред просто ей така от скука, явно всичко е било в моето съзнание.

Абе то "дъръ бъра 100 чадъра" да го изречеш, но такива думи изричат ли се просто ей така? пък квото сабя покаже след това, предполагам си го казал с ирония, но все пак тъй и тъй така ако ставаше бах маму.

Троллфактори е напълно прав, трябва да ми се набие в "тъпата" картуна и да си знам и за напред, обаче като е пълна с пеперуди как да стане толкос лесно, тъпото е когато хлътнеш и не знаеш защо не можеш да спреш и да кажеш бе мамка му, не си е заслужавало, обаче не можеш да обърнеш страницата и не можеш..
    Хубаво е, че си проумял нещата.
    Сега, трудно е да се откажеш да мислиш за нея, но си уплътнявай времето с нещо постоянно и бързо ще я забравиш.

nillkin1, аз пък смятам, че прекалено лесно се отказваш от човек, който искаш и човек, с когото все пак имаш пълната възможност да се засичаш на живо даже. Щом и снимки ти лайква даже още по-добре. Бъди малко по-иниациативен и нахален (кой точно ти дава тоя съвет обаче ). Може пък твоята девойка да е от тези дето са силно убедени, че мъжа е ловеца и той трябва да поеме първата крачка. Може би пък просто чака ти да проявиш иниациативата.

nillkin1, аз пък смятам, че прекалено лесно се отказваш от човек, който искаш и човек, с когото все пак имаш пълната възможност да се засичаш на живо даже. Щом и снимки ти лайква даже още по-добре. Бъди малко по-иниациативен и нахален (кой точно ти дава тоя съвет обаче ). Може пък твоята девойка да е от тези дето са силно убедени, че мъжа е ловеца и той трябва да поеме първата крачка. Може би пък просто чака ти да проявиш иниациативата.
    Първо "имах" пълната възможност да се засичам, вече не, не съм я виждал от има няма 20 дни, девойката е готина, симпатична, но явно има прекалено много обожатели и се прави на голямото добро утро, естествено това е само когато е с други хора и когато е в интернет просранството ... някаква мания за величие има там...

През малкото време през което сме били или насаме или просто сме си "гукали" без да има някой страничен, се държеше коренно различно, засичам я в компания на нейни(или някаква част общи) познати дори не поглеждаше към мен. После буквално след 10-на минути.. ме пита какво става Николай.. как сме..

Най-неразбираемо е,че като реша просто да я питам какво прави в нета, отговаряше с едни едносрични отговори и без обратен въпрос, пък на живо ми лафи и лафи.

Да е срамежлива съмнявам се, не е и то изобщо.. селфита, мелифта, постове, отбелязвания прайм се на вървежни като всички.
    Пределно ясно и е на нея, че съм имал интерес към нея няма и че я харесвам по някакъв начин
    Може и да съм изпуснал момента може и да не съм, но най-добре е да се насоча към следващата и да не мечтая и витая в облаците напразно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си