Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Ти къде прочете,че има нещо към друг? Прочетох отново всички мнения на автора за да не съм пропуснал нещо,но явно на теб ти се е привидяло. Дали евентуално не е изпуснал момента не знам,но...да видим.

Представи си някои хора им е доста трудно да говорят за чувства особено в началото,когато може да ги е страх от отхвърляне или отсрещния човек да не се им се присмееи ги гаври (особено пък при 17 годишните,което си е 11ти клас) или възползва от това си знание.

Първа го заговаря,интересува се за неща свързани с него,подхвърля му постоянно как щяла да ходи на хижата си натъртвайки едвали не как само на него го била споделила и,ако нещо станело той трябвало да я спасява. Сийнва му чата като не знае какво да пише повече,но пък като се сети нещо пак му пише и му пише по сто пъти на ден,веднага след като я попита е навита да я кара някога си на вилата и накрая бил ХУБАВ, умен,забавен приятелЧЕ. Забележи,дори не приятел,а приятелЧЕ. То точно между приятелЧЕТА какви хубави работи стават.
С това, че може да има друг имах предвид тази част от твоето мнение:
Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
От друга пък страна какво се очаква да му напише като знае,че ще го види,а и четат още един тон хора,
В смисъл, ако не харесва друг, какво значение има, че ще каже нещо повече за него пред някакви хора?

Това, че първа го заговаря далеч не значи нищо! Може да ѝ е било скучно, може да иска да го държи за резерва, възможностите са много, за да ги изброявам всичките.

Колкото до приятелЧЕ-то... Аз досега не съм виждал жена, която да иска нещо общо с мъж и да го нарича приятелЧЕ. Е, аз не съм безгрешен, ама де да знам.