Здравейте, реших да пиша тук защото имам нужда от съвет, тъй че ще се опитам да бъда кратка. Преди две години се запознах с едно момче и започнахме да си говорим по снап и после по фасебук. Нещата се стекоха много добре между над ( да уточня, че живея във Франция и навремето аз бях на 16 а той на 18 )Почнахме да си говорим нон стоп той беше много мил и любезен, постоянно ми пишеше, накратко и двамата се привързахме за не кратко време. Нещата бяха сериозни той ми обеща да не си пише с други момичета и аз от моя страна също. След няколко дена се видяхме, но нищо не се случи между нас защото аз бях много срамежлива (искам да кажа без прегръдки и без целувки). След това ми се наложи да замина за бг но поддържахме контакт от сутрин до вечер в продължение на месец докато се върна. Имахме малко проблеми, защото той ми казваше да не дружа с едно момиче защото е леко и ще ми навреди, но аз не го послушах за което много съжалявам. Видяхме се но този път имаше прегръдки и целувки. И двамата бяхме много привързани един към друг !!! После много лошо се скарахме няколко пъти заради това момиче и той един ден напук я добави в снап и почна да я сваля при което аз много се ядосах обидих го и той реагира по агресивен начин също без да ме обижда при което скъсах. След това в течение на няколко месеца го засичах от време на време и той ме гледаше и минаваше покрай мен . Не издържах и след една година го добавих и му казах че ми липсва, а той се държа студено ( личеше си че е обиден) тъй че аз го блокирах защото си мислех че е приключило. 3 месеца след това той ме добави и ми каза че му липсвам също. Говорехме си и ми напомни нашите срещи целувки т.н личеше си че му липсвам обаче след няколко дена почна да се отдалечава и да се държи студено. Тогава аз го изтрих на нова година пак ме добави честити ми празника но този път не се много подадох и тъй като нищо не се случваше той ме изтри ( предполагам заради факта че бях казала на приятеля му че не го обичам което беше грешно) и сега аз го добавих при което беше много мил казваше ми че му липсвам итннн комплименти но пак се отдалечи.... какво да си мисляяяя ??? Извинете ме ако е много дълго съобщението и ви моля за помощ !!! Искам да кажа, че аз го обичам и не спирам да мисля за него и може да ви звучи наудничева нашата история, но както казваме любовта понякога ни заслепява