- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много съм объркана
За първи път пиша тук и се надявам някой да може да ми помогне .. Та историята ми накратко е : на 17 години съм приятелят ми също е мой набор имахме 8 месечна връзка но в един момент той изревнува скарахме се и той ме заряза ...Казва на мои приятели че още ме обичал , но не искал да бъде с мен .. Писа си с др момичета само за да може да не мисли за мен и после ги реже и казва че не иска нищо от тях , преди няколко дни ми звънна късно вечерта само а да пита как съм и какво правя един вид се интересува според мен , сега също си пишем но той твърди че сме приятели ...нз какво да мисля дали наистина ме обича и се интересува от мен , дали сега почваме отначало , не знам как да постъпвам . моля някой да даде съвет или някакво мнение Ще съм много благодарна !
Щом веднъж се е държал като лайно, няма смисъл да му даваш шансове. Очевидно е келешче. Не ти трябват такива, намери си стойностен човек. Зувчиш интелигентно момиче, не се застоявай с такива навлеци, мила.
тр да спре да ревнува, иначе вс точно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ето я причината бях на рожден ден на майката на един много добър приятел да танцувам защото съм със хореография в училище и вс беше просто за да има някакво действие .... прибрах се рано заради него защото не му беше приятно и писах на момчето , изказах му благодарност че ме е поканил и след 5 месеца той видя това и се издразни . според мен не е прав защото аз нямах нищо към момчето просто уважение .. бившият ми ми каза че съм била крила чатове а то не е така когато поиска можеше да види и някак за такава простотия за едно нищо се разделихме ... после аз му се извинявах защото може би наистина не съм права но той ме наричаше с мн грозни думи и най вече че съм нагла защото искам да съм с него
той не иска да ми казва ... вчера ми се обади и каза че сме приятели и мога да правя каквото искам да продължа , а преди 5 мин е звъннал на една приятелка и е казал че съм мърша защото съм отишла с приятел някъде . това не е нормално , още ревнува и не знае какво иска и това ме обърква дава много грешни сигнали
Тоя е някакъв комплексиран грубиян. Режи.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?