Здравейте, аз съм момче на 19 години, тъкмо завършил гимназия, както става ясно от заглавието, искам да започна сериозна връзка в която да има потенциал, въпросът е там че никога до сега не съм имал такава, само краткотрайни неангажиращи такива, като цяло пропилях времето си в гимназията в пиене на бира и пушене на трева, общо взето бяхме така да се каже "хипарска" компания, като цяло съм много социален и комуникативен,но не можах да създам сериозни връзки, било тоо с приятели или момиче и сега това ми липсва, не е проблемът дали мога да сваля момиче или да водя нормален разговор, а там, че незнам откъде да се запозная с по - стойностни хора и фа създам дълготрайни връзки, незнам и какви качества търсят момичетата когато искат такава дълготрайна връзка, като цяло също не тренирам и не сд грижа за тялото си (защото никога до преди не беше важно всичко ми беше купон), и знам че това ме ограничава много, не съм глупав, смятам се за човек с висока обща култура, чета много, ии да като цяло искам да съм по - подготвен за тази връзка и да си взема живота в ръце, та каквито и съвети да напишете ще са ми от полза, мерси предварително