- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета (може и момичета) как реагирате на това?
Здравейте на всички , имам един малък простоват и интересен въпрос касаещ сегашния манталитет - Ако имате приятелка и на снимки си сваля презрамките на сутиена и демонстрира "събличане" , но без показности , как бихте реагирали и какво ви е мнението за такива момичета и една такава постъпка? http://prikachi.com/images.php?images/790/9370790Q.jpg
Аз в случая не виждам сутиен. Иначе има рокли и блузи с голи рамене или такива без презрамки, при които всичко над гърдите остава голо. Не е кой знае какво, освен ако нямаш някакво доста извратено мислене.
момичето се забавлява нещо там , снима си се, пие си, не можем да я съдим по една снимка
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Въпросът наистина е простоват. Не е прост, а простоват. Нищо странно няма на тази снимка. На момичето може и сами да са паднали презрамките, особено при движение в раменния пояс. По осветлението бие леко на диско, вероятно се е тресла нещо и са паднали. Това дето му викаш сутиен ми мяза на блуза или някаква рокля. И ппц ако ти е приятелка, не е най-умното решение да и качиш снимката със смъкнатите презрамки тука...