- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ви е мнението за AVIA cosmetics?
Скоро си поръчах от новата гама шампоани с хума и балсами с хума на AVIA cosmetics. Интересно ми е някой пробвал ли е тяхната козметика? Какви са ви впечатленията? Мисля да пробвам техните маски за коса с хума... Аз за момента съм с добри впечатления, но ми е интересно да чуя и вашето мнение!
Поздрави!
Никът ти е много интересен, особено болдването на продуктите, които рекламираш, пардон, ползваш.![]()
Моето лично мнение е че са трагедия пълна и много безполезни, за другите им характеристики да не става и дума. Сапунчетата, не знам дали още ги продавате, приличат на нещо, което БДЖ едно време пробутваше за сапун по клозетите във влаковете.
Шампоаните ви са едни редки, сиви, неприятни на миризма, допир, външен вид, изобщо просто не ми се приказва. Душ гел пази боже не съм опитвал, няма и да опитам.
Помислете малко как да си ги подобрите като качество и състав.
Освен това, правите и подвеждаща реклама, сапунът от хума няма как посмъртно да има антицелулитен ефект. Дерматитни проблеми сте писали на сайта си, такъв термин няма, има различни дерматити, някои от които няма да се повлияят никак добре от хума. Също ми е интересно да ми обясните какво е бензонит? Да нямате предвид бентонит?![]()
И продуктите ви не са 100 про натурални, повечето съдържат Cocamidopropyl betaine, който ппц е безвреден, но не е натурален.
Казвате, че шампоанът тук https://aviacosmetics.com/produkt/av...-kosa-1000-ml/ не съдържа алкохол, а в съдържанието му има... това си е чисто подвеждане и е редно да ви докладват в КЗП за подвеждаща реклама на сайта ви. На маската ви за коса пише, че има витамин А, Е и В5, а в съдържанието ги няма въобще.
И поработетет си малко върху опаковките, че причилат на нещо удивително старо като дизайн от социализма, правено с мн мощна липса на вкус.
P.S. Даноо някой да го прочете това, че да си има идея преди да си купи от вашите редки съкровища.
Последно редактирано от dexofen : 07-24-2018 на 19:43
Lolol, will u marry me?
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Чувствам се отхвърлена : (
Можеш ли да дадеш определение за “натурално” и какво е натурална козметика?
Ти дори не знаеш какво искаш.
Амиии, то на етикете да ти кажа не изобилства от т.н. "натурални" съставки.
Ся последно ти искаш продукт с натурални съставки или продукт дето да отговаря на съдържанието на етикета?
Съдейки по твоя опиит в други сфери на живота съм сигурен, че си изполвала натурални лосионообразни продукти, за тяло, за лице, за навсякъде. 100% натурално е.![]()
Натурално е, когато вземеш домата от градината и си намажеш лицето например.
Аман от вегани![]()
Супер храна. Еко производство.
За пръв път чувам за това