Хайде сега разпънаха ме на кръст ей така от нищото

Първо съм писал,че попринцип момичетата на тези години не ме кефят щото все още не нз какво искат, но тя сама дойде при мен, нито съм и спамил нито съм я гонил или прочие... първоначало ей така здравей/здрасти и прочие... но видях,че има нещо в главата и за това и подържам някакви отношения с нея.

Нито искам да я правя по-мой идеал и да сътворявам божието чудо,след разговорите с мен тя се нави сама, и се виждаше че има желание не съм я бутал насила "ела тренирай или ще те пребия"

Просто исках да получа мнение от някой по-запознат как действате с такива момичета "кифли" сега нищо лошо не съм казал, това за кг-те е просто за да ви ориентирам за какво става въпрос. И на мен не са ми проблем, просто констатирах ако сега е така какво ще е в бъдеще? Вие пак изкарвате от контекста нещо ?!?!

До колкото разбирам е по-добре да я оставя да си прави квото иска, аз не го казвам с цел да я правя по-мой идеал, а просто като виждаш нещо че не е правилно и реално не е нормално да споделяш по-цял ден и да кибичиш по цял ден в снимки с цел просене на лайк и точки, По-добре да го кажеш на човека от колкото да замълчиш?