Здравейте, да се представя първо аз съм момче на 15 години от Пловдив. Проблема ми е че още мисля за бившата си след като са минали цели 4 месеца, опитвам се да не мисля за нея но все се получава така че дори да се връщам в чата и да стоя с часове. Досега сме късали и сме тръгвали цели 5 пъти защото тя мн държеше на мен и след всеки път когато късахме поради моя вина винаги ми прощаваше и се събирахме, но не и този път и чак сега оценям всичко това, много приятели ми казват да и пиша и да и кажа всичко което чувствам но аз се боя защото сега се "водим" приятели, казвам водим, защото не си пишем не поддържаме контакт както преди и като цяло се развали цялото ни приятелство на ако и кажа и тя ми каже че всичко е свърщило ще потъна целия и не знам как бих могъл дори и здравей да и кажа.
Извинявам се за грешките, предполагам има такива, не ми казвайте от рода малък си не се филмирай или такива търся разумно мнение за тжва какво да правя повторям минаха 4 месеца а аз и ден не спирам да мисля за нея....