Начи първо, гейовете са мъже. Лезбийките са жени. Сексуалната ориентация и половота идентичност са две различни неща. Какво означава нормално? Коя статистика, покажи ми я да я видя.
Не знам какво те кара да мислиш, че шизофрениците признават пред себе си, че имат проблеми. Познавам двама пациенти с параноидна шизофрения, въобще не смятат, че са болни, единият в момента е в болница от затворен тип, поради факта, че има влязла в сила наказателна присъда за престъпление.
Щастието е относително. Ти може да си щастлив с нещо, докато аз с друго. Ти, например си щастлив с твоя Господ, а аз с науката. Бог не е създавал абсолютно нищо, поради простата причина, че такова създание НЕ съществува, освен в митологията. Ама като ти харесва си вярвай, окей. Просто не си проповядвай религията на непълнолетните.
Като спомена презерватив, Бог какво смята за кондомите? Допустими ли са?
Сори, че те питам личен въпрос, но ми е интересно нещо, само ако искаш ми отговори, ако искаш недей. Много често използваш християнска тематика в мненията си, но има някакъв отенък странен, твърде често споменаваш сатаната и т.н. и леко биеш на фен на конспирациите. Ако искаш и ако ти е удобно, може да споделиш какъв тип християнство е това, нещо като секта ли е и т.н. (ппц аз не съм против някой да вярва в нещо, тъй че спокойно, и от ИДИЛ да си не ми пука

)