Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
Дори и да имам заболяване, ти не си от онези, които биха лекували болните, защото вече предаде мнозина да боледуват до края на животите си (иначе казваш, че не би го направил, защото си тарикат, но ако те боледуват, тогава казваш, че нямаш нищо против).

Не смятам, че си заслужава да живееш не само като отлъчен но дори и като самоотлъчен от обществото само защото ти е внушено чрез чародейство/магия, че си жена, а ти виждаш, че си с мъжко тяло, при положение че, така или иначе, всяка душа ще има да се ражда безброй много пъти като жена в следващи цикли на вечността (така както ги гледаш всички тези жени на света).

А ако имам скрийншотове на всичките ти спамерски постове, пак ли ще се осмелиш да ме съдиш?
Спамерските ми постове си ги има още, не са трити. Спам е едно, съвсем различно е обаче твоето съдържание (което междувпрочем е много старателно развито в една тема). И аз не те съдя въобще. Аз просто изисквам от екипа да приложи правилата на форума в дадена ситуация.

Аз в прераждане не вярвам. Бтв, чисто нормално питам, християнството вярва ли в прераждане, наистина не знам, затова питам.
Не съм предавал никого да боледува, никога не съм отказвал да помогна на някого, ако мога. Те не са болни от абсолютно нищо, аз не мога и няма да лекувам имагинерни болести. Всъщност, ако някои смята, че е болен от това, наистина ще трябва да се лекува, но не от хомосексуализъм, а от идеята, че смята, че е болен от това.
Има все повече и повече научни изследвания и експерименти с животни, даващи данни, че хомосексуализмъът и хетеросексуализмът са вродени характеристики на индивида и нямат свойството да се променят. Въпреки това, има сведения, че при някои индивиди са по-потиснати, отколкото при други.

Ето една научно-популярна обзорна статия от колега микробиолог, който доста уважавам:
http://6nine.net/2015/05/03/%D0%BC%D...-%D0%BE%D1%80/