Сега въпросчето ми е изцяло свързано с така наречените кифли в нета... Тъй като аз съм доста бос искам да получа лек съвет.
На 24г. съм и на скоро се запознах с едно момиче доста доста по-малко на 18г.
Попринцип 6 години кво са нищо не са и не биха били проблем за комуникация като цяло ако си лигльо с голф 4ка(или бмв 3ка на 20years) и да ръсиш глупости наред, но ако не си просто няма да има какво да си отговориш с нея. Общувал съм по-малки и като цяло са доста забили и няма какво свестно да си кажеш, аз завърших магистратура тя те първа ще е 12клас ъъъ.. Както и да е да оставим стереотипите и момичето излезна свестно, готино, умно абе 6-ца./от 10/ Първоначално ми беше интересна а у, "разпитвахме" се като агенти на FBI.
Имаше интерес и от моя и от нейна страна, навих я да почне да спортува от време на време, бях и разказвал че съм бивш футболист, сега щангист.. абе както и да е.. момичето беше леко пълничко, бе тип бразилско дупе, тъй тъй голямо.. Хич не ми беше проблем дори нещо така ме възбуждаше повече. Обаче малко по-малко от проведените "разпити" кифленското си го показва, постоянно се снима, разправя ми за снапчатове,инстаграм фб.. тва онова, имала един куп последовалите, викам аз с тея неща съм скаран, не ме кефят.. както и да е.. започна да се държи много кифленски само някакви снимки си прави, търси ми телефона да си прави и с него снимки.
Викам си ся да еба маму.. бива бива ама дразнещо..и усетих някакво високомерие в нея, и ся нз кво да я правя.. кефи ме попринцип ,но обаче с тея измишльотини, публикации, снимки,последователи ме нервират.. То ясно,че и куцо и сакато и бедно и богато сега е в Нета и споделя кво ял кво пил къде бил...
Очаквах да е малко по-така все пак нито изглежда като Скарлет Йохансон нито Памела андерсон, да седне на дупето и да се осъзнае.. и се чудя сега, тва келеме(в добрия смисъл) сега е такава, пък да реша да се занимавам с нея и туко виж изведнъж се промени( преди е била много слаба, нещо се разболяла и качила доста кг) още по-зле ще станат нещата после мен ще ме боли главата. А не искам да се напрягам излишно във връзка и за това реших да пиша тук пък каквото дойде.
Да се опитам да я променя или да не се занимавам с нея, задавал съм и въпроса и за какво са ти тея последователи и някакви точки там? - Ами от малка ги трупам и сега не мога ей така да спра..