Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
не с рандъм, а с човек който те привлича и изградите партньорство, според мен който това не е изживял, не знае какво е удоволствие;
и не можеш да се развиваш, без да си даваш удоволствия;
можеш, но е бомба със закъснител, защото най-важното е да ти е вкусна храната, да се събуждаш без аларма и да се смееш искрено с близките си, и да правиш любов с жена ти

предпочитам да имах по-малко развитие, и повече смях и любов, не ми се води изкуствен живот, дето на пръв поглед е много духовно извисен, но реално е празен

предпочитам да съм щастлива, от колкото да съм права
живеейки на тази планета, ще се възползвам от това свое изконно право, който иска да се мъчи с други неща, да се мъчи
Такива отговори очаквах, когато пуснах темата. Не съм съгласен с нещата, които си написала ама самия отговор е супер хахах. Бил съм в такова партньорство и съм нямал никакви чувства- само сексуално привличане. Секса е супер като изживяване ама не ми липсва това нещо. Удоволствието от успеха е мн по запомнящо се от свършването върху момиче) партньор за малко). Просто едното е по лесно и не изисква особени усилия(особено при момичетата-даже грозните и дебелите са желани). Има мн удоволствия в този свят просото трябва да имаш средствата да си ги позволяваш. Храната е вкусна и без да си ебал някой преди това btw(както и с др неща, които каза). За жената- тя според мен трябва да е е една единствена, а не да стават ротации между Гошо Пешо и Иван с течение на времето. Да всеки е с различен светоглед това е ясно. Просто за мен е по чисто и морално да не си завирам оная работа в пичета щот само ме възбуждат. В студентски град съм вс се ебе и са влиза в едни връзки, любов голема и щуротии. Това е а си роб на едното си желание, или да се повлияваш от кухите ти приятели.