.
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Threaded View

Цветна бременност при нормален цикъл? ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?

Здравейте. Цикъла на приятелката ми не е буквално един и същ всеки месец като дата и попринцип и идва или на 25,26,27 най-късно 28 (тоест края на месеца), но и дойде на 27-ми а дни преди това гърдите и бяха много чувствителни и и се гадеше и я болеше главата постоянно почти и като и дойде се успокоихме до някъде, но си мислим, че може да е цветна бременност. Цикъла и беше 7 дни. Първия ден имаше няколко капки. На следващите дни се увеличаваше и последните два-три дни някъде постепенно намаляваше и и спря като започна нов ден (осмия ден). В момента няма симптоми на бременност, освен че и се случи след като и свърши цикъла да я боли главата и да и е лошо но за кратко време и от тогава до днес е нямала никакви симптоми за бременност нито и се гади, нито я боли главата, нито пишка по-често нищо.. ТА ВЪПРОСА МИ НАКРАТКО КЪМ ВАС Е ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА Е БРЕМЕННА ПРИ ЦИКЪЛ ОТ 7 ДНИ С ОБИКНОВЕННО ТЕЧЕНИЕ ПОСТЕПЕННО СЕ УСИЛВАШЕ ПЪРВИТЕ ДНИ И ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НАМАЛЯШЕ И ЦВЕТА И БЕШЕ КАТО ПРЕДИ ЗАЕДНО С БОЛКИТЕ В КОРЕМЧЕТО И ВИНАГИ Е ТАКА КАТО Е В ЦИКЪЛ И ПРЕДИ ЦИКЪЛ. Има ли нужда от тест.. много ме е страх да го направи ами ако е.. А и не споделих.. правихме го през целия месец през 2-3 дена тоест поне 10 пъти и в овулация е била като сме го правили и беше тъмно и не видях как да сложа презерватива и обърках и после нали го оправих и го сложих както трябва, но е възможно да е имало сперматозоиди от предеякуационна течност, които да са попаднали във влагалището, защото сложих кондома наобратно (тази страна която ще влиза във глагалището я допрях на члена ми за секунда и го оправих) ...
    Последно редактирано от Емо Й. : 08-05-2018 на 20:50

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си