Здравейте! През последната седмица четох в интернет и се информирах по въпроса дали е възможно да съм бременна... И така, последният ми цикъл беше на 19-ти юли, а според календарчето овулацията е била на 2-ри август. Очаквам менструацията си на 16-ти... На 4-ти август правих за пръв път секс... Дори ми е трудно да възприема случилото се като секс, бяхме без презерватив, момчето си го вкара не много навътре... Не усетих болка, по-скоро леко напрежение.. Затова си мисля, че все още не съм дефлорирана... Нямаше и кръв. Той се изпразни много набързо, но не в мен... Много се уплаших, че може да е станала белята, затова през последната седмица изчетох какво ли не... Освен това, преди два-три дни се появиха странни симптоми: парене и лека болка при уриниране, затова реших да отида на лекар. Гледаха ме 3 пъти на видеозон, пуснаха ми изследвания, в началото се усъмниха за цистит, възпаление на яйчниците и т.н., но не откриха нищо. Аз се поуспокоих, но същата вечер четох, че дори с кръвни изследвания и на видеозон все още е прекалено рано да се види, ако има нещо (не знаех, че кръвният тест за бременност се различава от обикновеното взимане на кръв от пръстчето в лаборатория). Освен това, коремът ми е ужасно подут, други оплаквания обаче нямам... Знам, че това, което направихме беше грешка, и се моля да не си платим скъпо за нея.. ДРУГИЯ ПЪТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ПРЕЗЕРВАТИВ! ПРОСТО МИ БЕШЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ, НЕ СЪМ И ПРЕДПОЛАГАЛА, ЧЕ НЕЩАТА МОГАТ ДА СТИГНАТ ДОТУК!!! Какво мислите? Възможно ли е да съм бременна?
Последно редактирано от Eloizzz : 08-14-2018 на 12:20