.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Супер фен Аватара на dexofen
    Ми от мензис-календари не разбирам, но иначе сигурно може и да се е случило. Също е мн възможно да си докопала някаква полово предавана болест/инфекция.
    Как изобщо ти мина през ума да правиш първия си път вагинален секс без кондом? А момчето мозък няма ли... аз не бих го правил на негово място, особено като се има предвид, че си била девствена ще бъде твърде отвратително.
    P.S. На колко си, че досега само от пръста ти са ти вземали кръв в лаборатория?

Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Ми от мензис-календари не разбирам, но иначе сигурно може и да се е случило. Също е мн възможно да си докопала някаква полово предавана болест/инфекция.
    Как изобщо ти мина през ума да правиш първия си път вагинален секс без кондом? А момчето мозък няма ли... аз не бих го правил на негово място, особено като се има предвид, че си била девствена ще бъде твърде отвратително.
    На 17. Не съм боледувала сериозно от нищо досега.

Цитирай Първоначално написано от Eloizzz Виж мнението
    На 17. Не съм боледувала сериозно от нищо досега.
    Отиди при гинеколога си на преглед и му сподели случилото се

Значи втория може да е без презерватив?!
    Аз си мисля, че не си бременна, няма как просто.

Цитирай Първоначално написано от Marinela_D Виж мнението
    Значи втория може да е без презерватив?!
    Аз си мисля, че не си бременна, няма как просто.
    Е то тя щом на първия не е ползвала, едва ли и на втория ще ползва
    P.S. Нещо масово чувам напоследък, че в някои държави, малко по на изток от нас, нещо много често си изплаквали кондомите и ги ползвали повторно, че производителите пуснали надписи, че са за еднократна употреба

Е то тя щом на първия не е ползвала, едва ли и на втория ще ползва
    P.S. Нещо масово чувам напоследък, че в някои държави, малко по на изток от нас, нещо много често си изплаквали кондомите и ги ползвали повторно, че производителите пуснали надписи, че са за еднократна употреба
    Логиката ти е желязна

Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    И аз бих желал.
    Редовният полов живот води до загуба на мозъчните клетки, ето защо съм толкова умен
    Няма такова нещо. То по принцип винаги има загуба на мозъчни клетки.

Цитирай Първоначално написано от Скорпион Виж мнението
    Изобщо наясно ли си с действието на тези два хормона. Хормона на щастието не се отделя само при ебане. За прогестерона знаеш ли?
    Начиии, като чуя някой да вика на серотонина хормон на щастието и ми стига. От там нататък няма нужда да чета колко знае за серотонина.

Прогестерона не се отделя по време на секс.
    Отделянето на едни хормони много често предизвиква отделянето на още няколко и тяхното отделяне предизвиква отделянето на още няколко. Много често хормоните са в зависими системи.
    Но при секс главно се отделят пролактин, окситоцин (и мъжете ги имаме също), адреналин, ендорфини, фенилетиламин --> допамин, тестостерон и разбира се и серотонин. И до тука беше лесната част. От тук нататъка става страхотен бъркоч.

Серотонин отделяме постоянно, използваме го за мн неща, не е само "хормон на щастието".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си