- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Говоря 6 езика
Здравейте хора! Абе искам малко да ви бъда полезен понеже аз съм полиглот. Така че ако някой тук търси човек с когото да си говори на Английски, Френски, Немски, Руски или Румънски да ми пише. По тоя начин ще се упражнявате да говорите по хубаво и ще ви помогна ако нещо не разбирате.
Последно редактирано от MnogoDrugiNeshta : 08-16-2018 на 06:05
Аз говоря и латински. Мога да правя заклинания. Например, ако искате някой да се влюби във вас, вземете косъм от главата му и го сложете под възглавницата си. Три пълнолуния подред трябва да казвате ascaris lumbricoides три пъти точно в полунощ. За други заклинания на лично съобщение.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
^нали? Кажи им как те излекувах със заклинание за дълголетие. Просто наливате в чаша светена вода и казвате “yersinia pestis, изцери ме”.
Ахахахаха. За здрава, гъста и дълга коса - pityrosporum ovale
Познавам много дето знаят английски "перфектно" и ми пишат "How you do?" та ясен си ми и ти с тези 6 езика, товарищ
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Дааа бе говориш 6 езика а аз мога да бягам с 80км/ч.Говориш друг път.Езикът е една от най-трудните науки и изобщо не учи лесно.Тук на никой няма да промениш мнението..
Аз говоря 7 и съм свещеник.