.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Как ви наказват

Искам да ви попитам как ви наказват вашите и дали ви бият. Защото мен си ме пошляпват и искам да знам дали и при други е така.

Мен никога през живота ми не са ме наказвали. Като лапенце майка ми е удряла няколко шамара, а татко ми е дърпал ушите. След това нищо. А ти колко си голяма, че ти посягат?

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от donika1311 Виж мнението
    мен си ме пошляпват.
    Не те заслужават.

15 години съм и се е случвало да ме бият с колан един път една седмица не можех да сядам

а

Мега фен Аватара на solo_
    15 години съм и се е случвало да ме бият с колан един път една седмица не можех да сядам

а
    С колан?! Как може да ти причиняват подобно нещо?

http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D0%BD%D0%B8
    Последно редактирано от solo_ : 05-12-2016 на 14:10

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Застани до стената с вдигнати ръце и до 5 минутки са ми омаляли и съм заспала в ъгъла йахахха

Мега фен
    били са ме по всякви начини
    без резултат

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Искам да ви попитам как ви наказват вашите и дали ви бият. Защото мен си ме пошляпват и искам да знам дали и при други е така.
    Момичето трябва да се бие от бащата. Да има респект и да си знае мястото. Иначе ще стане к*вра. Радвай се, че ядеш каиша. Аз ако ти бях татко също щях да те дера. Тук сега всички трътли и захарни кралици ще напишат, че баща ти е извратен, но това не е вярно и недей да им се вързваш. Тея пикли, които ще ти отговорят точно това, което казах, те ще са мъжа в семейството. Те и ще пердашат мъжа си с каиш и ще го пердашат по анала със страп он намазан с дурекс лубрикант с алое.

а
    Това даже е възбуждащо, ако е по дупето особено

Мега фен Аватара на tori
    Съвсем като мъничка ме наказваха с ръцете на стената, после - с компютър, излизане, десерт, пари... Беше голяма драма. :ддд

Иначе съм привърженик на лекия бой (разбирай шамар), когато си в МНОГО голяма грешка, но честите кървави побоища с колани ми идват много. Сигурна ли си, че не говорим за рецидив на домашно насилие? Ако е така, пробвай да говориш с някого, който да ти помогне.

Какъв рецидив ма торчо! Ще осъди баща си ли или майка си ли? После кой ще я гледа??? Ще живее в ТВУ сигурно. Там викаш е по добре???

Или в кучешки приют. А нали знаеш като се върне у дома след такава жалбичка какво коланче ще има, напрао камшика за добитък.

Тебе щото са те наказвали с ръчичките горе, затва командваш приятеля си. Той толкова влюбен горкия в тебе, че ти ако му кръшнеш (което ще стане понеже ти е заложено да търсиш най-добрия мъжки до края на живота си), той ще си сложи колана на врата и ще скокне от стол в кухнята !!

Ако беше яла каиша щеше да си по-ниска от тревата и щеше да си истинска дама.

Жената трябва да бъде ебана като животно и бита с каишка като мъстия.

Няма нужда за да вкусвам лайна за да знам, че не са приятни нали? Мангалите, когато са на групичка, най големия простак дори знае, че са недосегаеми. Ти не си срещал истински мангал престъпник ! В гетата даже полиция не смее да влезе !

Мега фен Аватара на an7raks

Искаш ли да те разведа лично из което гето ми покажеш? Ако си послушен, ще те пазя.

Мноо си ербап обаче. Минавал съм с джипа точно в 2 цигански гета и 20 мангала те заобграждат веднага. И какво ще направиш, ще ги сгазиш ли? Искаш ли аз да те закарам в центъра на нашето смешно гето, което няма нищо общо с пловдивското? Обаче ще им кажа че имаш пари.

Дай телефон на лично да ти звънна, като съм си във Варна да ми покажеш тея страшни гета.
    За Пловдив нямам идея, ама из махалата във Владиславово съм минавал и денем, и нощем, и пеш, и с кола. През максуда и аспаруховската съм минавал само с кола. С кола не обичам, щото винаги може да има някое лекенце, дето да хвърли камък, така че дай пеш, ако искаш. Кажи им, ако щеш, че имам 1кг златни импланти в тялото.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Минавал съм с джипа точно в 2 цигански гета и 20 мангала те заобграждат веднага.

мацка с джип, много ясно, че ще и скачат

Мега фен Аватара на tori
    Какъв рецидив ма торчо! Ще осъди баща си ли или майка си ли? После кой ще я гледа??? Ще живее в ТВУ сигурно. Там викаш е по добре???

Или в кучешки приют. А нали знаеш като се върне у дома след такава жалбичка какво коланче ще има, напрао камшика за добитък.

Тебе щото са те наказвали с ръчичките горе, затва командваш приятеля си. Той толкова влюбен горкия в тебе, че ти ако му кръшнеш (което ще стане понеже ти е заложено да търсиш най-добрия мъжки до края на живота си), той ще си сложи колана на врата и ще скокне от стол в кухнята !!

Ако беше яла каиша щеше да си по-ниска от тревата и щеше да си истинска дама.

Жената трябва да бъде ебана като животно и бита с каишка като мъстия.
    Има си агенция, която се грижи за тия деца. Никой не трябва да живее в подобна неблагоприятна среда.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    били са ме по всякви начини
    без резултат
    Same, ахахаха
    И за наказанията така
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Дай телефон на лично да ти звънна, като съм си във Варна да ми покажеш тея страшни гета.
    За Пловдив нямам идея, ама из махалата във Владиславово съм минавал и денем, и нощем, и пеш, и с кола. През максуда и аспаруховската съм минавал само с кола. С кола не обичам, щото винаги може да има някое лекенце, дето да хвърли камък, така че дай пеш, ако искаш. Кажи им, ако щеш, че имам 1кг златни импланти в тялото.
    Ти бисексуален ако си, аз не съм, няма да ти дам телефона дори на бърза помощ ако умираш ! Казах ти, с теб единствено в залата бих се видял, на официален мач, с видео оператор, иначе не ми се занимава с простотии ! Ако си толкова ербап, аз ще ти кажа точен адрес, една улица, задай си я в ДЖИПИЕСА, иди там и направи видео клип как просто вървиш. Просто вървиш и правиш видео, без да казваш нищо! Аз там няма да отида понеже знам какво е , обаче ти явно не си наясно, затова покажи на нас и на милото си колко си смел мъж !!! Муахахха !!!

Добре, с кола не можеш, нали уж беше много спокойно ??? Как ще ти хвърли камък !

Иди пеш и направи видео, ти каза, че можеш, не аз ! Аз твърдя обратното , аз твърдя, че там не бих стъпал ! Правил съм го преди ! И съм го правил в Столипиново ! Не излиза добре накрая !

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Има си агенция, която се грижи за тия деца. Никой не трябва да живее в подобна неблагоприятна среда.
    Торче , има разлика между злобен бой с юмруци, шамари по тялото , лицето. Аз твърдя, че дупето само трябва да се напляска ! Това е унизително, детето или момичето се чувства като лапенце и се слага само на мястото си и то много бързо ! Бил съм момичета по този начин, а на момченца съм дърпал ушите, това също е унизително ! Хващам го за ухото и го вдигам !

Това е достатъчно, няма нужда да се употребява голяма сила. Отиваш и плясваш. Кучета съм гледал и те искат някой шамар, понеже се научават на респект. Ако не си шляпнеш кучето като направи беля, има голям шанс ако е доминантна порода като Ротвайлер да ти разкъса ръката. Но това се прави ако кученцето е от малко твое ! Ако го направиш на пораснало, което е имало друг собственик, има шанс да те изяде. Питай някой развъдчик да видиш

Торче , има разлика между злобен бой с юмруци, шамари по тялото , лицето. Аз твърдя, че дупето само трябва да се напляска ! Това е унизително, детето или момичето се чувства като лапенце и се слага само на мястото си и то много бързо ! Бил съм момичета по този начин, а на момченца съм дърпал ушите, това също е унизително ! Хващам го за ухото и го вдигам !

Това е достатъчно, няма нужда да се употребява голяма сила. Отиваш и плясваш. Кучета съм гледал и те искат някой шамар, понеже се научават на респект. Ако не си шляпнеш кучето като направи беля, има голям шанс ако е доминантна порода като Ротвайлер да ти разкъса ръката. Но това се прави ако кученцето е от малко твое ! Ако го направиш на пораснало, което е имало друг собственик, има шанс да те изяде. Питай някой развъдчик да видиш
    знаеш ли колко боли

Само мога да си представя, ако съдя по реакциите, боли да. Обаче разбира се, който се държи добре, няма да му се налага да бъде наказван, нали?

Мега фен Аватара на tori
    Казах вече - не съм против това едно дете да е изяло някой шамар за беля. Против съм домашното насилие, което не ти дава да си седнеш една седмица на задника. Не съм съвсем против боя - айде лигльото да ми се разтръшка, че иска камионче, а аз да се чудя хляб как да купя. Дали няма да го ударя?!
    Ама твоето блъска направо на педофилия...

И бтв не знам откъде ти хрумна, че бия приятеля си или нещо го командвам, ползвайки топките му за обеци.

7 годишно лапе на познати ми беше казало някаква обида , хванах го за лявото ухо и го вдигнах, отдолу му се цепна ушанката и да видиш другите лапета и той как се усмири на момента ! Отиде каза на баща си само, че не знаеше, че той ще се насере от смях понеже сме приятели ! Ето нямаше нужда от пребиване и психически травми, просто дръпнах ушанката и всичко кротна ! Сега идва и си играем, постоянно за мен говори !

Това за теб, което казах, е че прецених по определени начини, че ти си водещата фигура и можеш да си го правиш каквото ти душа иска.

И съм сигурен, че ти решаваш вместо него, понеже изглеждаш по решителна. Това не е комплимент, не започвай като виртуалната ми съпруга дивергента да се хвалиш !

Ти бисексуален ако си, аз не съм, няма да ти дам телефона дори на бърза помощ ако умираш ! Казах ти, с теб единствено в залата бих се видял, на официален мач, с видео оператор, иначе не ми се занимава с простотии ! Ако си толкова ербап, аз ще ти кажа точен адрес, една улица, задай си я в ДЖИПИЕСА, иди там и направи видео клип как просто вървиш. Просто вървиш и правиш видео, без да казваш нищо! Аз там няма да отида понеже знам какво е , обаче ти явно не си наясно, затова покажи на нас и на милото си колко си смел мъж !!! Муахахха !!!

Добре, с кола не можеш, нали уж беше много спокойно ??? Как ще ти хвърли камък !

Иди пеш и направи видео, ти каза, че можеш, не аз ! Аз твърдя обратното , аз твърдя, че там не бих стъпал ! Правил съм го преди ! И съм го правил в Столипиново ! Не излиза добре накрая !

И кое по-точно би ме накарало да си изгубя един час в обикаляне на място, дадено ми от някакъв форумен батка, дето даже телефон неще да си даде, за да си каже проблемите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си