.

Виж резултатите на анкетата: Да бъде ли забранена религиозната и политическа агитация и проповед?

Гласували
10. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

6 60,00%
  • Не

4 40,00%
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Threaded View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    3а мен трябва и това да се забрани също както и покланяне на мюсолманска религия извън пределите на мюсолманският свят,също и мисля,че трябва да се забрани на циганите да живеят извън пределите на Индия и Индонезия.
    Мюсюлманите трябва да са ни пример - http://bgns.net/%D0%BE%D1%82%D0%B5%D...8%D1%82%D0%B5/
    Не е ли по-разумно да се отглеждат по гета? Предлагам и мангалска държава, която да не е България или друга братска.
    Това за Индонезия е страшна глупост.

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    казвам това,което ще е правилно за Християнският свят.Също ,ако зависеше от мен щях да бутна всички джамии в пределите на държавата ни и да ги срина със земята ,както са правили те преди хиляди години с нашите църкви,a всички мюсолмани щяха да са с български имена щом искат да живеят тук в България и щяха да бъдат покръствани дори и против волята им.
    По какво се различаваш от комунистическата идея? А, да, комунистите са убивали и християни.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    И за твое сведение, циганите идват от Египет. Не случайно думата от английски Gypsy, от Egypt.
    Но пропагандата естествено си казва думата. Сравни индийците с ромите и ще видиш колко много се различават. За Индонезия пък да не говорим, такъв бисер каза, че не е истина колко си заблудена.
    Лично мен не ме интересуват откъде идват , но са можели да си останат там, а не да се набутат тук.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    То, ако зависеше от теб щеше да има 3-та световна. И за твое сведение, вероятни нищо не си чувала за възродителния процес в България (баш насилствено покръстване) и всичките му негативни последствия за страната.
    Много си малоумна, за да си позволяваш да даваш идеи за това как да изглежда света. Ти сигурно собствената си стая не можеш да подредиш, а си тръгнала да раздаваш правосъдие и смъртни присъди за милиарди хора по света.
    Правилно казано. Изключително глупава е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си