.
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Има проведени изследвания, които доказват, че не работят.
    Според твоята т.нар. наука, може и да няма никакво решение на никакъв проблем, но досега имаше хора с проблеми, които се нуждаеха от решение, и, слава Богу, имаше и хора, които предлагаха решения. До този момент ти беше в състояние да отчаеш напълно сто тийна в тази тема - момчета, които имат проблем с малък размер подобен на онзи описан в първоначалния пост - защото досега не предложи никакво решение, а само казваш, че устройствата и билките за уголемяване не работели, иначе говореше за хирургични методи, които обаче са свързани с голям риск за перманентно увреждане (освен че и с тях не може да се постигне кой знае какъв видим ефект); нито предлагаш решение чрез вяра в Бог (това го споменавам, включително защото обяснението, което искаш да ти дам е свързано с духовните неща). Казано накратко, на този етап не предлагаш никакво решение, а само вкара читатели в задънена улица.

Първо не съм госпожичка и второ, за разлика от теб, съм компентентен и не пиша мненията си, базирайки се на реклами или статии по разни незнайни сайтове.
    Това ли наричаш компетентно: "Освен това, има риск от спукване на кръвоносни съдове, разкъсване на тъкан и увреда на нервни влакна."?! - едва ли не силата на опън при поставен male edge е над 50кг?!?! Само не ми казвай, че не четеш статии от уикипедия и др. места, защото вече те засякох сто пъти да го правиш.

Дори и в тези методи си има схема. Например, ако при опън нещо може да се разрани, тогава първо може да трябва да се направи обрязване за да може после да се ползва male edge или помпа; male edge e по-скоро за удължаване, а помпата е по-подходяща за удебеляване; и т.н.

Щом си така убеден, че действат, сподели с нас какви активни вещества има в тези билкови хапчета, т.е. от билките, които се съдържат вътре, кое е активното в-во и как влияе на организма. Или поне веществото кажи.
    След като и без друго ровишкаш като кокошка в нета за да черпиш информация за всичко, защо не си направиш труда да потърсиш и инфо за билките?!

За мен няма активно вещество или вещество, което значително променя нещо в организма. За мен има сила, която действува. Физиката може да я нарича както си иска, но силата е нещото, докато атомите, останалите елементарни частици и молекулите са нищо без нея. Как например консумацията на кафе действува възбуждащо на някои, а на други — успокояващо? Не само аз но и много други хора сме се натъквали на различни случаи, в които е било констатирано различно действие при един и същ вид прилагане на едно и също вещество при различни хора. Например някои хора са усещали прилив на сили при орален прием на трибулус терестрис, други напрежение, стягане или парене/горещина от долната част на тялото, трети са получавали ерекция, при четвърти ефектът е бил появата на (силен) сексуален позив, пети са твърдели, че еякулацията им идвала по-бързо по време на..., и т.н. - всичко това при орален прием на една и съща билка в същата дозировка. Къде е твоята наука за да обясни това?!
    Последно редактирано от npp : 08-27-2018 на 16:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си