.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JustToAsk Виж мнението
    Аз не и забранявам да излиза с момчета. Излиза с такива,които познавам и съм ги опознал добре и знам,че са готини хора. Нямам против това.
    Ами тогава не виждам адекватен аргумент да ревнуваш..

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Ами тогава не виждам адекватен аргумент да ревнуваш..
    Аз ревнувам от това,че хора,които я харесват искат да излизат с нея . Аз не съм окей с това. Може и да греша,но не знам. Пак казвам,че не ревнувам много,но усещам,че започва да се увеличава ревността и затова просто искам съвет как да я спра в зародиш.

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JustToAsk Виж мнението
    Аз ревнувам от това,че хора,които я харесват искат да излизат с нея . Аз не съм окей с това. Може и да греша,но не знам. Пак казвам,че не ревнувам много,но усещам,че започва да се увеличава ревността и затова просто искам съвет как да я спра в зародиш.
    Ако наистина се харесвате тя няма да ти изневери. Ревноста се спира когато си проениш възприемането на нещата. Пак може да ревнуваш, но не недей да прекаляваш..

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Ако наистина се харесвате тя няма да ти изневери. Ревноста се спира когато си проениш възприемането на нещата. Пак може да ревнуваш, но не недей да прекаляваш..
    Прав си. Но смятам просто да я изкореня тази ревност. Понеже лично на мен ми е много неприятна. В сравнение с предишните връзки,които съм имал тук мога да кажа,че се справям най-добре с ревността. Имам явно подобрение .Почти я няма. Явно просто си набивам филм. Благодаря ти FuzzyDesertPaw за мнението. Най-важното,което каза и което и аз си мислех е че просто трябва да си промениш разбирането на нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си