.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от JustToAsk Виж мнението
    Аз не и забранявам да излиза с момчета. Излиза с такива,които познавам и съм ги опознал добре и знам,че са готини хора. Нямам против това.
    Голяма грешка! А тя дали щеше да е също толкова cool с теб, ако ти излизаше с някакви курви, било то и уж "проверени".
    В си представи аналогичната ситуация. Пише ти някаква и ти хоп пред нея да тръгвнеш да си уреждаш я срещичка, я нещо друго...! Или пък тайнствено не си отговориш на съобщението и тя да те пита "кой ти пише?" и ти "Ааа, нищо, тва е никой"...
    Тия дето й пишат, да знаеш, че й пишат тъкмо щото не ги интересува, че ходи с някой. (Нека тук да си спестите псведоинтелектуалниченето с това как трябвало да се дава "свобда".) Да си смени статуса на обвързана и да си махне курвенските снимки! Това те съветвам, ако искаш да имате здрав връзка. Та вие едва сега прохождате в отношенията си (буквално първите месеци не се броят за нищо сериозно) и тая си пише и излиза с някакви чепове! Ама хич не е хубава тая работа!
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Абе я се стегни, кой си ти че да и правиш забележки и проблеми че сийнвала!!!
    Приятелят й е това, бе Уили! Ква по-адекватна причина от това тая парантия да спре да си пише с някакви чепове. Не може да ме убедите в тва, че като ви пишат мъже, които по принцип не се интересуват от тва да си пият бирата точно с вас или пък не са ви писали от 20 години, как те милите оууу са останали без никакви приятели, с които да излязат на разходка и че сега са се сетили за вашето искрено приятеслво, което за да не се позабравите трябва да бъде опреснено с виждане на 4 очи...
    Последно редактирано от TrollFactory : 08-29-2018 на 11:41

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Голяма грешка! А тя дали щеше да е също толкова cool с теб, ако ти излизаше с някакви курви, било то и уж "проверени".
    В си представи аналогичната ситуация. Пише ти някаква и ти хоп пред нея да тръгвнеш да си уреждаш я срещичка, я нещо друго...! Или пък тайнствено не си отговориш на съобщението и тя да те пита "кой ти пише?" и ти "Ааа, нищо, тва е никой"...
    Тия дето й пишат, да знаеш, че й пишат тъкмо щото не ги интересува, че ходи с някой. (Нека тук да си спестите псведоинтелектуалниченето с това как трябвало да се дава "свобда".) Да си смени статуса на обвързана и да си махне курвенските снимки! Това те съветвам, ако искаш да имате здрав връзка. Та вие едва сега прохождате в отношенията си (буквално първите месеци не се броят за нищо сериозно) и тая си пише и излиза с някакви чепове! Ама хич не е хубава тая работа!
    Ами аз с момичета не излизам.Само мъжка компания. Ако излизам с нейните приятелки,но пък и тя е там в същото време. Общувам с момичета разбира се,но да излизам сам с момиче - твърдо не. Доколкото тези момчета,с които излиза са нейни и мои приятели(обвързани още повече) и не виждам лошо.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от JustToAsk Виж мнението
    Доколкото тези момчета,с които излиза са нейни и мои приятели(обвързани още повече) и не виждам лошо.
    Еми хубаво, носи си розовите очила, но да знаеш, че си бил предупреден.
    Такова нещо като "само приятели" няма независимо дали са ви "общи, споделени, обвързани" и каквито още се сетиш да ги опишеш. Ако излизат заедно докато ти не си там вече има проблем.
    Ти си знаеш, аз само ти казвам...

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Еми хубаво, носи си розовите очила, но да знаеш, че си бил предупреден.
    Такова нещо като "само приятели" няма независимо дали са ви "общи, споделени, обвързани" и каквито още се сетиш да ги опишеш. Ако излизат заедно докато ти не си там вече има проблем.
    Ти си знаеш, аз само ти казвам...
    Не нося розови очила. Мисля разумно просто. Не смятам ,че има проблем да излезе с компания(приятели) от момчета и момичета,когато аз не съм с нея. Явно имаме различни разбирания. Аз не я връзвам на каишка,както HollyGolightly си мисли,че го правя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си