Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
Абе я се стегни, кой си ти че да и правиш забележки и проблеми че сийнвала!!! Или отговаряла на някой, който ти не познаваш. Разбира се, че е задушаващо и ограничаващо. Не може да проектираш чувства и страхове от старите си връзки върху новата. Един човек ако реши да изневерява, забележки и спорове не само че няма да го спрат, ами ще го предизвикат да направи именно това.
Ревността не е хубава, не е полезна и определено не е нужна в една връзка. Връзката се крепи на доверие и разбирателство и ако те липсват, по-добре не се занимавайте един с друг.
Интересно мнение. В разрез с това,което ми трябваше. Аз не съм човек,който забранява,вика или каквото и да е без причина(не съм го правил).Нито съм и се извиквал,нито съм и забранявал нещо, а в най-нормален тон съм казвал:"Хей скъпа виж това не ми стана приятно като го направи", "Не ми стана приятно като излезе с него,понеже знаеш,че те харесва все още". Някъде да съм казал:"Аз ти забранявам това и това. Ти няма да ходиш там ,там и там". Не е така. Доверие не липсва,напротив.Говорим си,споделяме и всякакви проблеми,свързани пряко или непряко с нас ги решаваме. Все пак ти благодаря за мнението.