Цитирай Първоначално написано от JustToAsk Виж мнението
Опитваш се да ми набиеш филм още от началото приятелю. Не знам дали си трол по самият никнейм,но ако не си, то явно имаш опит с това,което казваш и явно си го изживял, няма как иначе да си толкова убеден,че става точно това!
Е, опитах, но ти очевидно не вдяваш или не искаш да вденеш кое е редно и кое не (не е нормално обвързано момиче да си прави срещи бивши и да излиза с други мъже, чиито интереси са да я чукат). Остава ти да го разбереш по трудния начин.
И това въобще не са филми, а неща от живота, за които, приятелю, тук само си говорим, така че не ми се нахвърляй. Силите си да се защитнаваш в някаква тъпа тема по-добре ги вложи в порастването на топки, с които да проведеш сериозен разговор с приятелката си, който дълго отлагаш. В момента този разговор, приятелю, го водиш с напълно непознати тук докато един бог знае какво приятелката ти крои. И ще има поредния "откровен" разговор "ще излизам на кафе с мишо... ти го знаеш, онова момче дето съм ти разправяла за него... онзи от училище, с когото много се смяхме на онази случка дето съм ти разправяла... да, да... само кафе..."