- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена
Той изобщно не те харесва, но пък за сметка на това поне е мил и изрича благородни лъжи като:
Иначе, ако си хубава, най-вероятно е *** и тогава няма за какво да съжаляваш. Ако не си, то поне остават благородните му лъжи, на които може да се опиташ да вярваш в трудни моменти:
Последно редактирано от Blubalu : 09-03-2018 на 08:07
Последно редактирано от Blubalu : 09-03-2018 на 08:07
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Противен си. Не знам кой говори така на 14-годишно дете. И да, аргументът, че 14-годишните не са деца, понеже имат повече сексуален и социален опит от някои каки на 24, не важи очевидно.
Кофти история като цяло, и в други коментари личи искреното ти презрение към женската част. Извън контекста на конкретния ти коментар е, ама предполагам споделяш схващането, което приписват на Наполеон за к****те и майките.
Лошата новина е, че и да им сипваш, по-малко кучки няма да станат (по твоите разбирания). Най-много да отблъснеш момичетата с мозък и самоуважение.
Последно редактирано от Blubalu : 09-03-2018 на 08:08
Оф, ходи да се чивтосваш с някой кон!
Ок, и само за твое сведениение относно невероятно проницателната ти психоанализа към мен: НЕ, не споделям виждането на Наполеон. И изобщо не ми пука дали някой се засяга от съветите ми, било то на 14 или 41 години, защото тук е интернет - страната на свободното слово!
Последно редактирано от TrollFactory : 09-03-2018 на 07:43