Здравейте! Аз съм момче на 20 от Пловдив. Уча висше и работя. Вече от 10 месеца имам връзка и то сериозна. С приятелката ми се обичаме много. Та както се разбира от темата нещо започвам да я ревнувам.
Нека започна историята от самото начало. В началото естествено всичко се разви из фейсбук, писах ,отговори ми, харесахме се и така. Смея да твърдя,че в началото аз не бях привързан така към нея,но след 1-2 месеца вече бях лудо вклюбен в нея.Докато тя още от самото начало. През това време никаква ревност от мен..само от нея. Вече след 4-5 месеца положението леко се промени. Аз започнах да ревнувам заради момче заради, което едва не се разделихме.Докато тя вече спря. Всичко свърши приятно и за двама ни понеже после си поговорихме и разбрахме къде са ни грешките. От тогава може би започнах да ревнувам лекичко. Тука искам да вметна,че предишните ми приятелки са ми изневерявали(говоря за последните ми 2 връзки).Не знам дали това има някакво значение,но може би нещо в мен се отключи пак. Както и да е от тогава не показвам много ревност,не е много,но на моменти я има. Има я главно от момчета,които аз не познавам или от момчета,за които знам ,че преди са я харесвали. Тя ми е казвала,че няма нужда от притеснение. Аз вярвам,че е така. Имаме си доверие. Когато съм с нея, въобще не ми пречи от това кой и пише, и дали, и пише и такива неща, но когато не съм до нея и разбера,че някой от споменатите горе е писал,звъннал и т.н. аз изпитвам лек гняв. И ако не го сдържа може да се скараме. За момента всичко е до нормалните разговори от типа:"Не съм окей с това да ти пишат и ти да им отговаряш" или"Не им сийнвай, не излизай с тях,понеже не ми е приятно".. Няма голямо каране, просто леко се нацупва понякога и всичко се оправя много бързо. Но искам да помоля,да споделите съвети с мен, та да я спра навреме. Няколко въпроса също към вас! Дали съм я задушил по някакъв начин като не и позволявам да излиза с хора,които я харесват и тя е харесвала преди? Дали е нормално това от моя страна ? Благодаря Ви много за отделеното внимание!