Първо добър вечер на всички. Имам въпрос и леко спада към "ПРОБЛЕМ" поне за мене. Проблема е следния;
От доста време се опитвам да накарам приятелката ми, да пробваме "анален" секс, и всеки път когато се стигне до това, винаги се отказва с известната причина, че я "БОЛЯЛО", ясно е, че не боли а просто не иска. Примерно днеска точно щяха да се получат работите и изведнъж ме отряза "Ходи си при друга да ти дава там", е пичка й лелина, хем я карам да опита нещо ново, хем неще.. Сега като мнение от всяка жена съм абсолютно сигурен, че ще бъде "Ми права е, боли", тия номера минават при другите, ама не и при мене. Хем ми вика "Сигурна съм че искам, ще издържа" и тем подобни, а накрая става баш обратното. Интересува ме мнение от момчетата от 18 годинки нагоре, поне те имат опит в тоя занаят.. Чел съм един тон глупости, как да я отпусна и такива кретенизми, обаче винаги удрям на камИк.. Малоумните мнения от сорта на "Не знаеш как" не ме интересуват, и тия дето нямат к'во да кажат, няма нужда да си хабят боята на копчетата да пишат. И да, нов съм в тоя форум/сайт, ако темата не е за тук се извинявам предварително.