.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Асоциален

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от speedi Виж мнението
    Живея сам и не съм сигурен, но може да са разбрали от някъде
    Нали се сещаш, че непълнолетен, не може да живее сам без настойник?! Най-малкото не е законно!
    Не те разбрах
    Когато тролиш трол, това тролене ли е или не - това е въпросът!
    Necrologist ти какво очакваш, че нямам нито един човек от рода ми който да е жив ли? Почти не се сещам за хора които на 15 живеят сами и не се виждат с техните. Това не е семейство. Никога не са се грижели за мен и не мога да разчитам на тях и за най-малкото нещо.
    Учиш ли? Работиш ли? Чие е жилището в което живееш или кой ти плаща наема? От къде взимаш пари за да си купуваш храна?

Ако тия въпроси останат без отговор, значи доста неща ни спестяваш или направо лъжеш !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Нали се сещаш, че непълнолетен, не може да живее сам без настойник?! Най-малкото не е законно!
    Когато тролиш трол, това тролене ли е или не - това е въпросът!
    Учиш ли? Работиш ли? Чие е жилището в което живееш или кой ти плаща наема? От къде взимаш пари за да си купуваш храна?

Ако тия въпроси останат без отговор, значи доста неща ни спестяваш или направо лъжеш !
    Бтв може да живее, имах такива съученици в гимназията, живееха на квартири, щото бяха от разни далечни градове.
    Имаше и някакво общежитие за ученици, ама не съм запознат какво представлява, освен че е мн мръсно.
    Малкоо не ми се вързва дори да работи, все пак трябва и да учи как става тва нещо едновременно е мистерия за мен. Но да кажем, че на магия се получава. Със заплатата от продавач в магазинче трудно ще си плати наем, храна, ток, нет, тел.

FuzzyDesertPaw прерязвал съм си ги два пъти но не умрях само в болница бях и там се оправих

anonymous1043668
    Guest
    FuzzyDesertPaw прерязвал съм си ги два пъти но не умрях само в болница бях и там се оправих������
    И аз го правя. Честито, намери съмишленик..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си