.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Reezig Виж мнението
    За вчера се бяхме разбрали да се видим след като свърши работа вечерта и в последния момент отложи
    Отново те прави на маймуна.
    но само ми сийнваше и не ми дигаше че телефонът не бил при нея
    Направо си те прави на гъз. Щом съобщенията са на "seen" няма как телефонът й да не е бил при нея. И къде иначе ще е бил? Къде е една кифла без телефона си 24/7?
    Вариант А: Била е с някой друг
    Вариант Б: Вече си е харесала някой друг и крои планове как да те разкара, а това са си чисто и просто курвенски номера. И тия глупости най-вероятно ти ги прави пред публика, бъди сигурен. С какво ще е чаак толкова заета, че да не ти се обади за 1 минута или да ти напише поне един ред? Само може да си представяш две мърши си стоят и се кискат ситно като пачи докато правят номера като този - срещи с връзване на тенекия и правеж като този на приятеля на една от двете (т.е. ти в този случай). Едната мърша и обяснява
    "- Ееее, тоя сега ше полудее, казах ти!"
    "- Нека полудавя, ха-ха! На луд ще го правя и без това вече не ми се занимава с него! Пък и тоя Жорко къв е сладък. Мисля да се пробвам с него."
    "- Наеш кво, що не му вържеш тенекия тоя? По-бързо ше го разкараш."
    "- Ми аз така правя ама гледай къв е нервак - само ми пише!"
    "- Остави го така на "seen" само и да се пука от яд!"

И това е разговор между две пачи, който веднъж чух случайно като страничен слушател. Това се случва в реалния живот! Първо си играят с теб, после оставаш с пръст в уста!

щом е „заета” и така се държи няма да и досаждам и не сме се чували. На другия ден на обяд се чухме и пак се базикаше
    Нямаш си на представа колко жестоко си захапал кукичката и позволяваш на тази да ти се смее на глас и да те прави на жалък!

че повече от нея съм мрънкал, че знае че се е държала тъпо, не и е било ден, че не иска да ме задушава
    Това, че знае че се държи тъпо значи трябва да ти подсказва, че тя е съвсем осъзната докато те ебава, а това със задушаването е само, за да ти подхвърли намек, че всъщност е обратното. Ти я задушаваш, защото тя не те харесва вече и чака от самосебе си да стоплиш, че няма да я бъде тази работа между вас, която си мислиш. Ако не го разбереш така, поне хубав смях пада с нейната приятелка.

и други глупости и бъзици и реших да не и се обеснявам като идиот.
    За съжаление вече й си се обяснявал като идиот твърде дълго време вместо да й биеш шута, така че тя си те смята за идиот, с който може да се ебава и ще продължи да се ебава докато не си го набиеш в канчето, че нещата между вас тя ги е приключила отдавна, а ти й ходиш по гъза и й лазиш в краката.

Щом тя вече не се напъва за връзката и аз няма да се напъвам и да се напрягам за глупости излишно.
    Не, това не са глупости! Това е достойнство и ти трябва да си тръгнеш от тази връзка с поне малко себеуважение! Кажи й какъв боклук е в очите! Заслужава го!

Ако реши да ме викне някой път ще говорим очи в очи, ако не ще се правя че не ми пука и така.
    Спокойно, няма да се реши на това и да ти спести усилията. Тя ще си играе с теб до последно или поне докато не й омръзне да го прави. Ти трябва да вземеш решението да приключиш нещата своевременно. Ще си по-доволен от колкото да го разбереш един ден през сълзи
    "- Ама каак, нали всичко беше ок между нас "хлип - хлип"..."
    "- Не ти ли стана ясно вече? Не ме търси повече..."
    Последно редактирано от TrollFactory : 09-10-2018 на 07:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си