- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Играе ли си с мен ?
Няма и да те потърси, а ако не я търсиш и ти ще я улесниш.
Обикновено така става. Такива са мастиите и такъв е животът.
Разбира се, че така ще обясняват, защото ако те държат в неведение, после ще им е по-лесно да си измислят каква да е причина и ще се правят на жертви, а тази игра им е изключително забавна на малките пикли.
Важното е да не се отчайваш и да си мислиш, че нещо не правиш както трябва или, че проблемът е в теб. Просто си попадал на малки мръсни парантии.
Значи не си слушай приятелите. Те не се знае колко връзки са имали и имат ли изобщо някакъв опит. Така като те гледам, ти изглеждаш по-опитен и от тях щом си имал не само тази, а и други връзки. Тук проблемът опира до егото ти и това, че е трудно да преживееш това да бъдеш отхвърлен. Но ти се опитваш да рационализираш тази причина, а може би си попадал просто на боклуци до сега. Но не си престарял, прави си кефа докато не дойде подходящата и с нея имате пълнцоенна, дълга и здрава връзка. Тия, които скачат от чеп на чеп изобщо си нямат и представа какво искат от живота така или иначе. Нищо не си загубил с тях.
Споко, жените са нелогични! А филмите са много идеализиран пример. В реалния живот нещата се свеждат до плющене и взаимни интереси. Ако интересите на малката мърла са да се налапа и наебе с възможно повече мъже, няма как да я спреш, ако ще и най-прекрасния да си. Тя си остава мръсна курва. Оглеждай се за някое свястно и скромно момиче, такава която не изглежда да се води по акъла на приятелките си, за да търси тяхното одобрение или поне да изглежда с достатъчно акъл. Може да е трудно, а може би не, всичко зависи от съдбата на двама ви. Все пак някъде там мооже и да има някоя, която е с подобен филм като твоя.
TrollFactory благодаря за изчерпателният отговор. Наистина сега като се замисля най-успешните опити са били със момичета които са били със 6-7 години по-голями от мен (аз съм на 22 вече). С тях единствено като зряли хора сме говорили по-искрено може ли да е сериозно, просто секс ли е кой какво очаква, как се чувства и тн. Другите на мойте години или по-малки дори да съм намирал по-свестни и зряли за възрастта си ги правят същите номера, но ще гледам да продължавам да търся поне една по-успешна връзка да успея да създам. Благодаря отново.
Последно редактирано от Reezig : 09-10-2018 на 08:29