.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Reezig Виж мнението
    Ми за сега още не ме е потърсила, но ще се опитам да се държа така ако някога ме потърси
    Няма и да те потърси, а ако не я търсиш и ти ще я улесниш.

Не знам защо и как се измени извенъж за два дни като всичко си вървеше както винаги.
    Обикновено така става. Такива са мастиите и такъв е животът.

с което и момиче да съм имал връзка, включително и сега, никоя не е била искрена и дори да е очеизвадно че има нещо казват че няма нищо или се базикат все едно си въобразявам.
    Разбира се, че така ще обясняват, защото ако те държат в неведение, после ще им е по-лесно да си измислят каква да е причина и ще се правят на жертви, а тази игра им е изключително забавна на малките пикли.

В крайна сметка може и аз нещо да правя, защото абсолютно всяка една връзка до сега ми свършва така, максимум 3-4 месеца продължава, в които ми обесняват колко ме харесват, колко идеално гадже съм и тн. и в момента в който се зарибя и им покажа чувства се обръщат на 180 градуса и почват да ме отбягват, лъжат, игнорират без обяснение, като и много пъти дори не казват че ме зарязват, просто изчезват и малко след това виждам как са се качили във фейсбук с някоя нова любов, като няма значение по-малки или по-голями от мен, по-свестни, по-сериозни все тая сценария е един и същ.
    Важното е да не се отчайваш и да си мислиш, че нещо не правиш както трябва или, че проблемът е в теб. Просто си попадал на малки мръсни парантии.

Приятели са ми казвали че съм прекалено добър или че много внимание им обръщам или не достатъчно, или че прекалено им показвам че ги харесвам, което по някаква причина ги отблъсква явно, и че трябва да се държа безразлично, все едно ми е все тая за тях, да се държа като лошо момче и гадно, за да покажа че имам топки като „истински мъж” и тн.
    Значи не си слушай приятелите. Те не се знае колко връзки са имали и имат ли изобщо някакъв опит. Така като те гледам, ти изглеждаш по-опитен и от тях щом си имал не само тази, а и други връзки. Тук проблемът опира до егото ти и това, че е трудно да преживееш това да бъдеш отхвърлен. Но ти се опитваш да рационализираш тази причина, а може би си попадал просто на боклуци до сега. Но не си престарял, прави си кефа докато не дойде подходящата и с нея имате пълнцоенна, дълга и здрава връзка. Тия, които скачат от чеп на чеп изобщо си нямат и представа какво искат от живота така или иначе. Нищо не си загубил с тях.

Идва ми малко не логично, но явно аз не разбирам връзките или съм гледал много филми.
    Споко, жените са нелогични! А филмите са много идеализиран пример. В реалния живот нещата се свеждат до плющене и взаимни интереси. Ако интересите на малката мърла са да се налапа и наебе с възможно повече мъже, няма как да я спреш, ако ще и най-прекрасния да си. Тя си остава мръсна курва. Оглеждай се за някое свястно и скромно момиче, такава която не изглежда да се води по акъла на приятелките си, за да търси тяхното одобрение или поне да изглежда с достатъчно акъл. Може да е трудно, а може би не, всичко зависи от съдбата на двама ви. Все пак някъде там мооже и да има някоя, която е с подобен филм като твоя.

TrollFactory благодаря за изчерпателният отговор. Наистина сега като се замисля най-успешните опити са били със момичета които са били със 6-7 години по-голями от мен (аз съм на 22 вече). С тях единствено като зряли хора сме говорили по-искрено може ли да е сериозно, просто секс ли е кой какво очаква, как се чувства и тн. Другите на мойте години или по-малки дори да съм намирал по-свестни и зряли за възрастта си ги правят същите номера, но ще гледам да продължавам да търся поне една по-успешна връзка да успея да създам. Благодаря отново.
    Последно редактирано от Reezig : 09-10-2018 на 08:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си