Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
...
Евалата за целия пост TrollFactory !
Цитирай Първоначално написано от Reezig Виж мнението
Грозния беше прав
Това ще си го сложа в рамка !

Също така и никога няма да разбера кеф ли им прави на момичетата да правят така ?
Да!
Така се чувстват важни и значими!
Някоя от дамите във форума ще се радвам ако може да обясни каква е идеята или поне да каже нарочно ли го правят и къде бъркам...
Излишно е да питаш жени подобни неща, защото женската солидарност е много по-силна, отколкото си представяш!
Ще ти кажат как ти не я разбираш, не можеш да ѝ осигуриш живота от който една жена има нужда и разбира се, че не всички жени са такива !
Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
по принцип когато тече наказателно дело срещу теб в съда има 3 инстанции, а тук 2ма потребители се изживяват директно като 3та инстанция без първите 2 и нужните показания на обвиняемия. съветвам те да се дистанцираш от техните мнения и изчакай истинския разговор.
И от къде ще дойде "истинския отговор"?
Абе мен, ти още ли се сваляш на Холи ?! Много смешен ставаш, честно !
Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
...колкото по-малко е момичето, толкова по-малки са и шансовете за опитомяване.
Точно тук обаче бъркаш много!
Да и аз това се чудя, затова съм оставил нещата така, колкото и да се нервя или депресирам, ако изобщо се стигне до истински разговор ще говоря с нея, ако не ме и потърси най-много ще си излея всичко по телефона.
Дори да ти позвъни - не вдигай!
Ако ти пише - не отговаряй! Давай само seen !
Почти всички жени, най-много се дразнят от игнора - това може да ги вбеси истински, като в същото време няма да ти се налага да изпростяваш и да си късаш нервите с глупости !