- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Играе ли си с мен ?
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Не се чухме цяла седмица и в крайна сметка я попитах какво става и ми каза че ще ми разкаже всичко като се видим и се разбрахме за събота така че предполагам, (ако изобщо се видим а не го отложи пак) че ще се почне с типичните обяснения и оправдания с които ще се прави че и е много тежко и ще ме зареже, но в събота ще кажа със сигурност
Пич, това не е връзка. Вие сте скъсали.
Колко удобно. Естествемо, за да има време да си помисли.
Нищо чудно.
Спести си унижението и си тръгни още веднага, ако мастията почне да ти се обяснява.
Не си отишъл, за да слушаш оправдания. След като не иска да е с теб, полза от такива драми няма. По живо, по здраво и тва е!
Това е поредното разиграване!
Не ти ли омръзна да си циркова маймунка?!
Защо продължаваш да се държиш като удавник за сламка?! Връзката ви отдавна е умряла, а с тези епизодични, тягостни срещи само се натоварваш!
Какво ще спечелиш, ако за пореден път се видиш с нея, за да ти се обяснява с лъжи?! Знам, че любопитството те гложди, но тя няма да ти каже истината, така или иначе!
Поне веднъж постъпи като мъж - не отивай на тая среща и прекъсни комуникацията си с нея веднъж завинаги!
Тая уговорка за среща е поредният капан във който ти отиваш! На живо пак ще те оплете с лъжите и глупостите ѝ!
Искаш ли да се хванем на бас сега, че след тая среща (ако изобщо се състои), няма да се чувстваш по-добре и няма да излезе нищо добро?
Не само - това е поредното хвърляне на стръв-захранка за шарана!
Най-добре изобщо да не отива мен ако питаш!