Пак питам - трябва да ходя да се сниман как дарявам пари, как вдигам паднали по ледовете, как спасявам животни или как осиновявам животни? Или трябва да се снимам как готвя за семейството, как пазарувам шоколад за приятел, как проверявам температурата на човека ми, как ми казват, че вярват в доброто заради мен?
Темата нямаше да се обръща на его, ако не беше я обърнал ти да ми обясняваш кое и какво.
И като ти е такъв кеф лекарства и козметика да се тестват на животни, ми ходи ти го изиграй зайче, а? Нали не е нездравословно/гадно, що още не си изтичал? Да не говорим пък, че след зайците, идват хора за тестовете, а тия хора вземат пари за тая работа. Нали искаш все пари, хем и това ще проимаш, хем и с парите, жени. И всичко там, дето ти е цел. Кво седиш?!
Пак казвам - един егоист няма да направи нещо, дето не иска да му се прави на него. Това е философия и да си егоист и егоцентрик никога не изключва да си добър. На 101% съч обградена от такива хора наоколо, защото само с такива мога да се разбера изобщо - те спазват личното пространство на другите, замислят се какво казват, умеят да са добри с всички и всичко, даряват, спасяват и правят света по-добър.