Първоначално написано от
d-r.Zob
За много години, форумци! Някои са чели тази тема, други може би сега ще я прочетат. Интересно е, че съм писал точно преди една година. Аз често пътувам и моите родители поеха грижата за племенника, аз го гледам понякога, за да ги облекча, примерно 1 седмица в месеца. Той много се привърза към нас, като към семейство. И сега след като толкова време сме му семейство и никой не се е поинтересувал от него последва неочакван приятелски огън. Братовчедка ми се омъжи за приятеля си, който се оказа германски гражданин. Наскоро научихме, че е бременна, за което много се радвам. Но как стана това... Леля ми говорила с майка ми, съобщила новината и добавила, че бротвочедката ще дойде на гости да се научи как се гледа дете, пък и малкия да свикне с нея, че нали така и така ще го осиновят. Този бъдещ факт не го знаехме и влагаме цялата си любов като към наше дете. Сега се разбра, че той е само "преотстъпен". Като роди братовчедка ми ще може да кандидатства като стабилно германско семейство и да вземе пълните права. Това е, а ние с родителите сме само детегледачки без сърца. Имам си адвокати и всичко необходимо, за да се съпротивляваме, но дали е редно. Всички мои приятели взимат страната ми, но това не е достатъчно. Бих желал да чуя от някого, на когото наистина не му пука.