.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Помощ

Threaded View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Според мен темата е фейк

Дано да съм прав, но все пак:
    Авторе,
    1. Спри със зависимостите, сам си правиш лайната в живота, много добре знаеш резултата от алкохолната и хазартна зависимост, но продължаваш, тоест сам се измъчваш - Ако наистина искаше да се самоубиеш вече да си го направил, има толкова много начини, а ти пишеш по форуми.. Та, спри с тея простотии, поне спри с комара и намали пиенето - по 1-2 бири на седмица.
    2. Заеби психолозите, лекарствата и тн, виждаш, че няма полза - Ако сам не можеш да се промениш, никой друг няма да успее...
    3. Имаш ли някакви проблеми с външния вид? Ако непрекъснато приличаш на пиян коч, с разскъсани и смръдливи дрехи, въшки, пъпки.. абе, пълен боклукчия по външност мислиш ли, че някое момиче ще те иска или въобще някой ще иска да поддържа каквито и да е контакти с теб пък камо ли да те доближава? Да забравим стереотипите как само това отвътре е важно, всички знаем, че не е така, това не означава, че сме предатели..
    Ето няколко съвета:
    -Купи си нов сапун и шампион с хубави аромати и удари един 10 минутен душ (не някакви скъпи, ако наистина нямаш 2 стотинки, както казваш. А всъщност родителите ти ли ти пращат пари?).
    -Оправи си прическата.
    -Купи си парфюм/дезодорант и крем против пъпки.
    -Изрежи си ноктите (:Д сериозен съм).
    -Вземи си някви адидаски за 60-80 лева. Също ризи, тениски, панталони, суитчъри, нова раница..
    -Колко си висок, килограми, дебел ли си, слаб ли си - Ако не можеш да си позволиш фитнес, то прави лицеви, клекове, планкове, кофички, набирания..
    Мисля, че за тази точка е това ;Д
    4. Намери си занимание:
    Можеш да започнеш да програмираш, да четеш, да ходиш на мачове, футбол и тн.
    5. Не слушай чалга и кпоп
    6. Промени апартамента, в когото живееш така, че да се чувстваш добре, гледай да е винаги чисто, размести мебелите и тн.
    7. Е, ако влезнеш в някой кръг от хора няма как да не си намериш приятели, но винаги ще ти е много по-лесно, в случай че си с добър външен вид, винаги прави добро впечатление.
    8. За момиче ще му дойде времето.
    9. Късмет!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си