.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Помощ

Hybrid View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Според мен темата е фейк

Дано да съм прав, но все пак:
    Авторе,
    1. Спри със зависимостите, сам си правиш лайната в живота, много добре знаеш резултата от алкохолната и хазартна зависимост, но продължаваш, тоест сам се измъчваш - Ако наистина искаше да се самоубиеш вече да си го направил, има толкова много начини, а ти пишеш по форуми.. Та, спри с тея простотии, поне спри с комара и намали пиенето - по 1-2 бири на седмица.
    2. Заеби психолозите, лекарствата и тн, виждаш, че няма полза - Ако сам не можеш да се промениш, никой друг няма да успее...
    3. Имаш ли някакви проблеми с външния вид? Ако непрекъснато приличаш на пиян коч, с разскъсани и смръдливи дрехи, въшки, пъпки.. абе, пълен боклукчия по външност мислиш ли, че някое момиче ще те иска или въобще някой ще иска да поддържа каквито и да е контакти с теб пък камо ли да те доближава? Да забравим стереотипите как само това отвътре е важно, всички знаем, че не е така, това не означава, че сме предатели..
    Ето няколко съвета:
    -Купи си нов сапун и шампион с хубави аромати и удари един 10 минутен душ (не някакви скъпи, ако наистина нямаш 2 стотинки, както казваш. А всъщност родителите ти ли ти пращат пари?).
    -Оправи си прическата.
    -Купи си парфюм/дезодорант и крем против пъпки.
    -Изрежи си ноктите (:Д сериозен съм).
    -Вземи си някви адидаски за 60-80 лева. Също ризи, тениски, панталони, суитчъри, нова раница..
    -Колко си висок, килограми, дебел ли си, слаб ли си - Ако не можеш да си позволиш фитнес, то прави лицеви, клекове, планкове, кофички, набирания..
    Мисля, че за тази точка е това ;Д
    4. Намери си занимание:
    Можеш да започнеш да програмираш, да четеш, да ходиш на мачове, футбол и тн.
    5. Не слушай чалга и кпоп
    6. Промени апартамента, в когото живееш така, че да се чувстваш добре, гледай да е винаги чисто, размести мебелите и тн.
    7. Е, ако влезнеш в някой кръг от хора няма как да не си намериш приятели, но винаги ще ти е много по-лесно, в случай че си с добър външен вид, винаги прави добро впечатление.
    8. За момиче ще му дойде времето.
    9. Късмет!

anonymous1043668
    Guest
    Подобна тема имаше някъде преди,не искам да сравнявам,но ми мирише на фейк/препостване на една и съща тема.

Иначе за самоубийството-не го прави.Казвам ти го от 1во лице.Стягай се,не се отказвай от живота си,нищо няма да оправиш или да се промени..Като стоиш вкъщи и се наливаш,хората няма да дойдат при тебе.Вземай си живота в ръце,почвай да учиш,гледай себе си,върви да спортуваш,зарежи ги тия пияндурствания и хазарти.Защо играеш хазарт бе? Нищо чудно,че нямаш пари. Започни отначло,направи си приятели.Гледай да не изглеждаш като последния боклук. Не може да самички да се прецакваме,а после да плачем..

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Покани момичета в апартамента, на к0п0н .
    А на първо време си удари една чикия, пий една бира и настроението ти ще се оправи !
    Човек,който иска да се очисти му е много до чикий и купони,нали!?

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Подобна тема имаше някъде преди,не искам да сравнявам,но ми мирише на фейк/препостване на една и съща тема.

Иначе за самоубийството-не го прави.Казвам ти го от 1во лице.Стягай се,не се отказвай от живота си,нищо няма да оправиш или да се промени..Като стоиш вкъщи и се наливаш,хората няма да дойдат при тебе.Вземай си живота в ръце,почвай да учиш,гледай себе си,върви да спортуваш,зарежи ги тия пияндурствания и хазарти.Защо играеш хазарт бе? Нищо чудно,че нямаш пари. Започни отначло,направи си приятели.Гледай да не изглеждаш като последния боклук. Не може да самички да се прецакваме,а после да плачем..

Човек,който иска да се очисти му е много до чикий и купони,нали!?
    Понякога чекията наистина оправя нещата

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Понякога чекията наистина оправя нещата
    Мислиш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си